Από την ημέρα που άρχισε να μοιράζεται τον προβληματισμό αν θα έπρεπε να πολιτευτεί στο υπόλοιπο Αττικής, ο «ύπαρχος του Τιτανικού» Γιώργος Παπακωνσταντίνου, τα είχε πάρει τα μηνύματα.
«Μην το κάνεις, δεν έχεις δουλέψει στην περιφέρεια, είναι δύσκολη, θα ξευτελιστείς», ήταν μερικά από αυτά που του έλεγαν οι λίγοι φίλοι που του έχουν απομείνει στο ΠΑΣΟΚ.
Φαίνεται ότι υπέρ του… απονενοημένου  εγχειρήματος έγειρε τη ζυγαριά το γεγονός ότι δεν θα πολιτευτεί ο Θεόδωρος Πάγκαλος- ούτε και η σύζυγός του Χριστίνα Χριστοφάκη. «Τυχαίο, δε νομίζω», λένε τώρα στο ΠΑΣΟΚ υπονοώντας ότι μεταξύ Πάγκαλου και Παπακωνσταντίνου υπήρξαν υπόγεια… ρεύματα.
Όπως και να΄ χει το πράγμα, ο αρχιτέκτονας της εθνικής μελαγχολίας θα εκτεθεί στην κρίση του ελληνικού λαού στην Αττική.
Πολύ λυπάμαι που δεν ψηφίζω στο υπόλοιπο… Πολύ ζηλεύω όσους θα έχουν την ευκαιρία να τον μαυρίσουν. Για την ανεπάρκειά του και την αλαζονεία του, την κουφόνοια και τη λογοκοπία που τον διακρίνει, για την κοινωνική σκληρότητα που επέδειξε, για να όνειρα ενός λαού που κατεδάφισε και για άλλα πολλά.

ΑΣΚ