Η μετάλλαξη στην οποία υποβάλλει τον εαυτό του ο Γιώργος Κύρτσος, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ένας άνθρωπος ο οποίος ελάχιστη σχέση είχε με αυτό που λέμε «λαϊκά στρώματα», ένας εστέτ που απεχθάνεται τον λαϊκισμό, δείχνει ότι έκανε τον ιστορικό του συμβιβασμό. Αντιπαρέρχομαι το γεγονός ότι την ώρα που μιλάει στην τηλεόραση για τον θαυμασμό που τρέφει για τον Γ. Καρατζαφέρη, δείχνει μέσα του να σκάει στα γέλια- μπορεί να είναι εντύπωσή μου.

Στέκομαι όμως στην είδηση ότι σήμερα, έσπευσε στο κοινωνικό παντοπωλείο του ΛΑΟΣ, όπου μοιραζόταν δωρεάν τρόφιμα σε ανθρώπους που δεινοπαθούν.

Στοιχηματίζω ότι ο Κύρτσος, σε άλλες περιπτώσεις, τέτοιου είδους προσπάθεια υφαρπαγής ψήφου, θα την καταδίκαζε απηνώς.

Σήμερα όμως, δεν υπάρχει περιθώριο να κινηθεί αντίπρωρα και συμμετέχει σε αυτή- σαν τον συμπαθή σε όλους Ζήκο, τον μπακαλόγατο ένα πράμα.

Θα μου πείτε, όταν ο πρόεδρος του κόμματος που σε τοποθετεί πρώτο στο Επικρατείας και φτάνει να παραλληλίζει αυτό με μια μετεγγραφή του Λιονέλ Μέσι στον Πανιώνιο, σε αναγκάζει να κάνεις… υπερβάσεις. Έστω και αν γνωρίζεις ότι ο Μέσι δεν θα έφτανε να παίξει στον συμπαθή Πανιώνιο, ούτε σε ηλικία 50 χρόνων και με… ένα πόδι. ΧΡΑΝ