Αρχίζω να σχηματίζω την εντύπωση ότι οι αρχηγοί των κομμάτων- ιδίως των μικρών, παραμονές των εκλογών, κάτι παθαίνουν και αρχίζουν να συμπεριφέρονται περίεργα και να λένε αρλούμπες. 
«Εμείς προσδοκούμε να είμαστε στις εκλογές πρώτοι και να μας δώσει ο ελληνικός λαός την εντολή διακυβέρνησης του τόπου. Μακάρι με το πρόγραμμα που έχουμε εξαγγείλει και τον τρόπο με τον οποίο θα βγούμε από τα δεσμά της τρόικα και του μνημονίου που θεωρούμε αντισυνταγματικά και άκυρα και ανυπόστατα, να συμφωνήσουν και άλλες δυνάμεις και να έρθουν μαζί μας», είπε σήμερα στη ΝΕΤ fm  ο κ. Πάνος Καμμένος.
«Είμαστε ανοιχτοί στις συνεργασίες και για αυτό κάνουμε ένα κάλεσμα σε όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις, έστω και την τελευταία στιγμή, να προχωρήσουμε σε ένα μέτωπο», πρόσθεσε…
Δηλαδή και προσδοκά να είναι πρώτο κόμμα και επιθυμεί συνεργασία με όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις όπως π.χ το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ!
Αν δεν γνώριζα ότι ο κ. Πάνος Καμμένος είναι συντηρητικός άνθρωπος, θα έκανα δεύτερες σκέψεις. Υποθέτω όμως ότι τα λεχθέντα εντάσσονται στο πλαίσιο της προεκλογικής παπαρολογίας.

ΑΣΚ