Να δείτε που το σκάνδαλο των υποβρυχίων, που επανήλθε στη δημοσιότητα με την προφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, δεν θα μείνει στην αντιπαράθεση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ. Θα εμπλακούν και άλλοι και πρώτα απ’ όλους ο ΛΑΟΣ και ο Γιώργος Καρατζαφέρης και όχι σαν κατήγορος, αλλά σαν κατηγορούμενος! Θυμίζω ότι ένα χρόνο πίσω, όταν συζητήθηκε στη Βουλή τ6ο σκάνδαλο των υποβρυχίων, ο Καρατζαφέρης είχε καταγγείλει συμπαιγνία ΠΑΣΟΚ- ΝΔ, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.


Ο πρώην υπουργός Άμυνας κατήγγειλε ότι βουλευτές του ΛΑΟΣ κατέθεταν ερωτήσεις γιατί δεν παρέλαβε τα υποβρύχια και του ζητούσαν να παραγγείλει και… τορπίλες (!) ενώ αποκάλυψε ότι «ο κ. Καρατζαφέρης ήρθε στο πεντάγωνο ως αρχηγός κόμματος και μου είπε να παραλάβω τα υποβρύχια»! Τις ημέρες εκείνες μάλιστα, έλαβαν χώρα και δύο αξέχαστα γεγονότα.

Το πρώτο συνέβη μεταξύ Μεϊμαράκη και Κοραντή, όταν ο βουλευτής του ΛΑΟΣ του είπε… καλημέρα. «Τολμάς να μου λες καλημέρα;» ήταν η απάντηση του έξαλλου Μεϊμαράκη, ο οποίος στόλισε τον πρώην αρχηγό της ΕΥΠ με όλα τα… γαλλικά που γνωρίζει. Το δεύτερο, διαδραματίστηκε μεταξύ Καρατζαφέρη και Μεϊμαράκη, όταν ήρθαν φάτσα σε διάδρομο της Βουλής.

Τότε, ο Βαγγέλας έκανε μια απαξιωτική κίνηση που όλοι- και ο Καρατζαφέρης, θεώρησαν ότι έπιασε τα γεννητικά του όργανα.
Ο ίδιος όμως, αργότερα, είπε ότι… έπαιζε το κομπολόι που είχε στην τσέπη του. Τώρα, που ο Καρατζαφέρης ζητάει το νυστέρι να φτάσει σε βάθος και ο Μεϊμαράκης έχει αναλάβει σημαντικό ρόλο στην προεκλογική καμπάνια της ΝΔ, πολλοί εικάζουν ότι θα υπάρξει συνέχεια…

Αρ.Πα.