Αν και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έχει αποφασίσει ακόμα πως θα την αξιοποιήσει προεκλογικά, η Γκλόρια Μίκα Ντζίλα, μοντέλο από την Γκαμπόν, έχει ήδη συγκεντρώσει εκτός από τα βλέμματα και ποικίλα σχόλια για την θέση της στο Κίνημα.  
Το πανύψηλο μοντέλο με πατέρα από την Γκαμπόν και Ελληνίδα μητέρα είναι το πρόσωπο που επέλεξε η L' Oreal για τις καμπάνιες της, ενώ έχει δραστηριοποιηθεί με τα κοινά δίνοντας αγώνες για την ισότητα και την δημοκρατία στην Γκαμπόν. Το 2009 σύστησε την ομάδα «Φύλακες Αγγελοι για τη Διαφάνεια στην Εκλογική Διαδικασία».  

Ο πατέρας της ήταν διπλωματικός ακόλουθος και γνώρισε τη μητέρα της στην Αθήνα όπου το πανέμορφο μοντέλο που αναμένεται να ενταχθεί είτε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας είτε στην Περιφέρεια Αττικής, έχει περάσει τα περισσότερα χρόνια της ζωής του.  

Προς το παρόν ωστόσο η «γαζέλα» δεν έχει αποκτήσει κάποια σχέση με τα όργανα του κόμματος. Ούτε η ίδια ούτε το ΠΑΣΟΚ έχουν αποφασίσει με ποιον τρόπο η Γκλόρια Μίκα Ντζίλα θα αξιοποιηθεί τόσο κατά την προεκλογική περίοδο όσο και αργότερα, αν και η επικρατέστερη πρόταση είναι να ασχοληθεί με τα διεθνή media και τη δουλειά που πρέπει να γίνει σε αυτόν τον τομέα. Βέβαια δεν είναι λίγοι οι επιτελείς της Ιπποκράτους που σκέφτονται να την εντάξουν στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής.   

Εξάλλου, εκλογές έρχονται και ο Βενιζέλος επιχειρεί να «επιστρατέψει» νέα και φρέσκα πρόσωπα...