Στο κελί Νο2 της 6ης πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού κρατείται από χθες το πρωί ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Ο πρώην υπουργός πέρασε το κατώφλι των φυλακών στις 10.30 το πρωί ντυμένος στα μαύρα, φαινομενικά ψύχραιμος και αγέρωχος, αν και οι πρώτοι που τον παρέλαβαν υποστήριζαν ότι ήταν ιδιαίτερα καταβεβλημένος. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», ο κ. Τσοχατζόπουλος έφερε μαζί του δικά του σεντόνια, μαξιλάρι προμηθεύτηκε από τις φυλακές, ενώ ζήτησε να του φέρουν φόρμες από το σπίτι του και άλλα ρούχα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες είχε μαζί του ένα σακουλάκι με διάφορα φάρμακα και, όπως λέγεται, δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να ζητήσει νοσοκομειακή περίθαλψη ή και να διατυπώσει λόγους υγείας σε αίτημα αποφυλάκισής του.  

Τα κελιά της συγκεκριμένης πτέρυγας χωρούν τέσσερα κρεβάτια, έχουν τραπέζι, τουαλέτα, νιπτήρα και -κατά πληροφορίες- διαθέτουν τηλεόραση, ενώ μπορούν να δεχθούν κάποιες παρεμβάσεις, ανάλογα με τις προτιμήσεις και οικονομικές δυνατότητες του κρατουμένου, μέσα στα νόμιμα όρια.

Στην ίδια πτέρυγα, αλλά σε άλλο όροφο, κατέληξε ο ξάδελφός του Ν. Ζήγρας, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Σε άλλη πτέρυγα (στη Β') οδηγήθηκε μετά την προφυλάκισή του ο επιχειρηματίας Γ. Σαχπατζίδης, ενώ στη Γ' πτέρυγα που απέμεινε από τις γυναικείες φυλακές κρατείται η λογίστρια του Α. Τσοχατζόπουλου, Ευφ. Λαμπροπούλου.


Σχετικό θέμα: Βίκυ Σταμάτη: Διαχειριστής της περιουσίας μας ήταν ο Άκης