current views are: 1

25 Απριλίου 2012
Δημοσίευση07:51

Ο ακριβοπληρωμένος κ. Προβόπουλος τρομοκρατεί την κοινωνία!

Δραματική χαρακτηρίζουν πολλοί την χθεσινή προειδοποίηση του κ. Προβόπουλου σε πολίτες και κόμματα.

Δημοσίευση 07:51’
αρθρο-newpost

Δραματική χαρακτηρίζουν πολλοί την χθεσινή προειδοποίηση του κ. Προβόπουλου σε πολίτες και κόμματα.

Δραματική χαρακτηρίζουν πολλοί την χθεσινή προειδοποίηση του κ. Προβόπουλου σε πολίτες και κόμματα. «Ο κ. Προβόπουλος είναι θεσμικός παράγοντας και τα κόμματα πρέπει να πάρουν θέση στα όσα λέει στην ετήσια έκθεση του» επεσήμανε πολύ σωστά σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ο Γιώργος Παπαδάκης θέτοντας επιτέλους το όλο θέμα στην σωστή του… φόρμα. Με την διαφορά ότι ακόμα δεν έχουν καταγραφεί αντιδράσεις πλην αυτής του ΚΚΕ.
 
Υπενθυμίζουμε ότι ο διοικητής της ΤτΕ τόνισε ότι εάν μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου τεθεί εν αμφιβόλω η βούληση της νέας κυβέρνησης και της κοινωνίας να εφαρμοστεί το πρόγραμμα, η χώρα κινδυνεύει να τεθεί σε κατάσταση ιδιαίτερα δυσχερή.

Στη συνέχεια ο ακριβοπληρωμένος μάνατζερ διατύπωσε την εκτίμηση ότι το 2012 οι μέσες ονομαστικές αποδοχές των μισθωτών θα μειωθούν κατά 8,4% έως 9,2% και επί πλέον κατά 7% το 2013.

Σωστά λοιπόν επισημάνθηκε, και μάλιστα με επιμονή, από τον Γιώργο Παπαδάκη ότι η ηγεσίες των κομμάτων έχουν χρέος να τοποθετηθούν εδώ και τώρα στο θέμα. Γιατί εν πολλοίς ο κ. Προβόπουλος τρομοκρατεί την κοινωνία και βάζει στην γωνία ολόκληρο το πολιτικό σύστημα της χώρας.  

ΤαΧα


σχετικα αρθρα