Ο Ανδρέας Βγενόπουλος εξακολουθεί να έχει θράσος μετά το κατάντημα του Παναθηναϊκού στο οποίο έχει συμβάλλει τα μέγιστα. Γιατί αυτός ξεκίνησε τον πόλεμο, αυτός τον συνέχισε, αυτός είπε παραμύθια στον πιστό λαό του ΠΑΟ περί πολύ-μετοχικότητας και άλλων τέτοιων ανοησιών και έφτασε η ιστορική ομάδα στον γκρεμό. Ο Βγενόπουλος φταίει, αυτός είναι η αιτία και τα υπόλοιπα είναι τρίχες. Διαβάστε τι διοχετεύει στον Τύπο σχετικά με τον Γ. Βαρδινογιάννη:

«Η παρουσία του στη Γενική Συνέλευση των μετόχων είναι η επιβεβλημένη θεσμική διαδικασία της λογοδοσίας. Αν θέλει να μην παρίστανται δημοσιογράφοι, συμφωνώ. Αν θέλει να γίνει σε μυστική τοποθεσία της επιλογής του για να μην υπάρχουν φίλαθλοι απʼ έξω και πάλι συμφωνώ.

Όμως πρέπει να λογοδοτήσει. Δεν δέχεται κατʼ ιδίαν συνάντηση, δεν δέχεται συνάντηση με ομάδα μετόχων, δεν δέχεται να παραστεί στη Γενική Συνέλευση και στέλνει εξώδικο ζητώντας μου να του ζητήσω να λογοδοτήσει! Να λογοδοτήσει που και πως; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;», είναι το σχόλιο του Βγενόπουλου γύρω από το θέμα της πρόθεσης αποχής του Γιάννη Βαρδινογιάννη από το ΔΣ του ΠΑΟ».

Aρ.Πα