current views are: 1

25 Απριλίου 2012
Δημοσίευση09:53

Αβραμόπουλος: Η «Χρυσή Αυγή» πρέπει να προβληματίσει τους Έλληνες

«Η Χρυσή Αυγή είναι ένα φαινόμενο που πρέπει να προβληματίσει πάρα πολύ τους Έλληνες», ανέφερε σήμερα ο υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Δημοσίευση 09:53’
αρθρο-newpost

«Η Χρυσή Αυγή είναι ένα φαινόμενο που πρέπει να προβληματίσει πάρα πολύ τους Έλληνες», ανέφερε σήμερα ο υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

«Η Χρυσή Αυγή είναι ένα φαινόμενο που πρέπει να προβληματίσει πάρα πολύ τους Έλληνες», ανέφερε σήμερα ο υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ. «Το να γυρνάμε σε μεθοδολογίες και συμπεριφορές που μας βγάζουν από το δημοκρατικό πλαίσιο είναι κάτι το ιδιαίτερα ανησυχητικό που πρέπει να προβληματίζει τους έλληνες πολίτες», υποστήριξε ο κ. Αβραμόπουλος σχολιάζοντας τα υψηλά ποσοστά που καταγράφει η «Χρυσή Αυγή» στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Ο κ. Αβραμόπουλος ανέφερε ότι χρειάζεται ισχυρή Νέα Δημοκρατία για «να μπορεί να αναλάβει πρωτοβουλίες, τέτοιες που θα επιτρέψουν μέσα σε πνεύμα εθνικής συνεννόησης τις συνέργειες μπροστά στο κοινό πρόβλημα, που καλείται να αντιμετωπίσει συνολικά η ελληνική κοινωνία και συνολικά η πολιτική τάξη της χώρας», επισημαίνοντας πως ο ίδιος δεν έχει υποστείλει ποτέ τη σημαία της εθνικής συνεννόησης.

Επανέλαβε την πάγια θέση του πως η δημοκρατία είναι η πολιτική τέχνη της σύνθεσης. «Πριν από 2,5 χρόνια είχα βγει δημόσια με αναφορές, με εκδηλώσεις, με παροτρύνσεις και με μεγάλα άρθρα σε εφημερίδες, καλώντας για περισσότερη εθνική συνεννόηση», δήλωσε ο κ. Αβραμόπουλος, επισημαίνοντας πως σε αυτή τη λογική δεν είναι μόνος του. Επικαλέστηκε μάλιστα τις δημοσκοπήσεις, λέγοντας πως «όταν το 67% με 70% του ελληνικού λαού μάς λέει κάτι πάρα πολύ απλό: συνεννοηθείτε και συνεργαστείτε και δεν το ακούμε, τότε υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας με την ελληνική κοινωνία».


σχετικα αρθρα