Βαριές κατηγορίες εναντίον του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ, Χαράλαμπου Αθανασίου εκτόξευσε σήμερα μέσω twitter ο πρώην υπουργός Γιώργος Παπακωσταντίνου.
Αν και ο ... ακατανόμαστος ύπαρχος του Τιτανικού, φέρει σοβαρές ευθύνες για την σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας και  έχει αποδοκιμαστεί από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, θεώρησε κομψό να κατηγορήσει τον κ. Αθανασίου για αλλαζονεία και παράλογες οικονομικές απαιτήσεις προ υποψηφιότητας του στη ΝΔ.

Συγκεκριμένα, ο «ύπαρχος του Τιτανικού»  ανέφερε στο twitter:

«Κάθε κόμμα κρίνεται από αυτούς που εντάσσεται στα ψηφοδέλτιά τους. Ο κ. Αθανασίου είχε έρθει στο γραφείο μου, ως πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και την ώρα που γίνονταν περικοπές μισθών και συντάξεων διεκδίκησε 800 εκατ. ευρω αναδρομικά.

Ας μην θυμηθούμε τι «αναδρομικά» ζητούσε ο τότε υπουργός Οικονομικών από τους χαμηλοεισοδηματίες και χαμηλοσυνταξιούχους που σήμερα είναι άνεργοι ή άστεγοι!

Ωστόσο, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος, δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις του... ακατανόμαστου ύπαρχου και δήλωσε πως «Τα ίδια λέγατε και για τον κ. Ζορμπά, και μόλις άρχισε να μιλά εναντίον της ΝΔ, τον κάνατε ήρωα, απάντησε μιλώντας σε ραδιοφωνικό ραδιοσταθμό».

Ο κ. Λυκουρέντζος επανέλαβε εξάλλου ότι θα υπάρξει εξεταστική επιτροπή προκειμένου να διερευνηθεί «για ποιο λόγο πήγαμε στο ΔΝΤ και ποιοι ευθύνονται».

Υ.Γ.: Η εξεταστική έρχεται, ο ύπαρχος θα φύγει;