Ο κ. Συμπιλίδης είναι ο ανθρωπολογικός τύπος του μανιώδους «μαρτυριάρη» που μοιάζει να οπισθοδρομεί σε στάδια συμπεριφοράς που αποδίδουμε στον αρχαίο Εφιάλτη.   Τέτοιοι τύποι μετατίθενται σε φάση πριν και από την ανάγκη ψυχολογικών επενδύσεων σε συγκεκριμένη πολιτική ομάδα. Ή ακόμα σε συναρπαγή του πολιτικού παιγνίου! Δεν παρακολουθούν τις εξελίξεις αλλά χρειάζονται μόνο το έναυσμα για να προχωρήσουν στην τελική χειρονομία της προδοσίας.

Αυτά σκέφτηκα μόλις διάβασα την σημερινή δήλωση του κ. Συμπιλίδη ο οποίος αντί να ζητήσει συγνώμη επιχειρεί να επιρρίψει τις ευθύνες στο δήθεν παρασκήνιο των Αθηνών το οποίο εκτιμά ότι τον «έφαγε». Συνομοσιολογία. Αυτό είναι το ίδιον ανθρώπων που έχουν μπροστά τους το αίνιγμα του θανάτου( στην περίπτωση μας του πολιτικού θανάτου) όπως έλεγε ο μαρκήσιος Ντε Σαντ!

Δεν τον έδιωξε ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά τον «έφαγε» το πολιτικό κατεστημένο της Αθήνας, δήλωσε ο Γιώργος Συμπιλίδης, ο οποίος αρχικά είχε συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Κιλκίς και στη συνέχεια παραιτήθηκε, ύστερα από τις αντιδράσεις που υπήρξαν για τη συμμετοχή του.

ΤαΧα