Νεό γύρο επίθεσης κατά ΣΥΡΙΖΑ άρχισε το ΠΑΣΟΚ έπειτα και το «φλερτ» Τσίπρα- Καμμένου. Αυτή τη φορά ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων, Χρήστος Μαγκούφης έψαξε και βρήκε τις κατ' εκείνον «ομοιότητες» των δύο ανδρών που εντοπίζονται στους υποτιθέμενους δεσμούς της οικογένειας Τσίπρα με την χούντα.
Συγκεκριμένα, μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Ζυγό των Τρικάλων, ο κ. Μαγκούφης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Όπως είναι γνωστό, η οικογένεια Τσίπρα είχε δεσμούς με τη χούντα».

Η αντίδραση φυσικά από την πλευρά του Αλέκου Καλύβη, εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν έντονη ζητώντας την παραίτηση του βουλευτή και διευκρινίζοντας ότι: «Καταγγέλλουμε με βδελυγμία την αήθη, αδιανόητη και εξαιρετικά επικίνδυνη ενέργεια, η οποία  δυναμιτίζει τον προεκλογικό διάλογο και εισάγει μορφές μαύρης προπαγάνδας  και  την πολιτική αλητεία στην προεκλογική μάχη.

Καλούμε το ΠΑΣΟΚ να αποδοκιμάσει άμεσα τον βουλευτή του. Καλούμε άμεσα τον κ. Βενιζέλο να αποσύρει τον υποψήφιο βουλευτή  του από το ψηφοδέλτιο, αν αυτός δεν ανακαλέσει άμεσα  και κατηγορηματικά τις αναφορές του και δεν ζητήσει συγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του. Δεν μπορεί η πολιτική ζωή του τόπου να δηλητηριάζεται από αυτές τις πρωτοφανείς  και άθλιες συμπεριφορές».

Οι δηλώσεις Μαγκούφη πάντως διολισθαίνουν στις θέσεις του ΛΑ.ΟΣ. καθώς ο Γιώργος Καρατζαφέρης είχε υποστηρίξει στη Βουλή προ μηνών ότι η οικογένεια του κ. Τσίπρα ευνοήθηκε από την χούντα και ένας ξαδελφός του τοποθετήθηκε ως αρχηγός του Παναθηναϊκού για να λάβει την «πληρωμένη» απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.