Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει απόπειρα προπηλακισμού του βουλευτή Κωστή Αϊβαλιώτη από μέλη της Χρυσής Αυγής εξαιτίας των λεγομένων του σε εκπομπή του EXTRA 3, εξέδωσε ο ΛΑΟΣ. «Μετά το τέλος της εκπομπής "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA 3, την Παρασκευή 27/4/2012, ομάδα τραμπούκων της "Χρυσής Αυγής" κατέλαβε την είσοδο του σταθμού και απειλούσε να προπηλακίσει τον βουλευτή Β’ Αθηνών του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εκπομπής προσκόμισε στοιχεία για τη ναζιστική δράση και τον φασιστικό χαρακτήρα του εν λόγω κόμματος, επισημαίνοντας ότι "κάθε ψήφος στη Χρυσή Αυγή, είναι ψήφος στους θαυμαστές της Γερμανίας"» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

«Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ επεσήμανε ότι "το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε, είναι να ακούσουμε την κραυγή Χάιλ Χίτλερ μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο" και ανέφερε ότι ο κ. Μιχαλολιάκος σε Συνέδρια του Κόμματός του μιλά, έχοντας δίπλα του τη σβάστικα(!)» επισημαίνεται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΛΑΟΣ, «σε ελάχιστο χρόνο, ομάδα τραμπούκων της "Χρυσής Αυγής" κατέφθασε στον τηλεοπτικό σταθμό, απειλώντας να μπει στο πλατό για να προπηλακίσει τον κ. Αϊβαλιώτη» σημειώνοντας ότι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα λόγω της επέμβασης της αστυνομίας.