Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Αργύρης Ντινόπουλος στον Σταύρο Ψυχάρη και στην διαπλοκή με αφορμή σημερινό παραπολιτικό σχόλιο στο Βήμα της Κυριακής, στην στήλη Βηματοδότης. Εκεί σύμφωνα με τον βουλευτή, η εφημερίδα αναφέρεται «ειρωνικά και απαξιωτικά σε δήθεν πολιτικό λόγο που εκφώνησε ο Αργύρης Ντινόπουλος σε συγκέντρωση αποφοίτων του Λεοντείου Λυκείου στις  26 Απριλίου στο ξενοδοχείο "Park". Στην ίδια συγκέντρωση ήταν και ο Βασίλης Κικίλιας  ο οποίος είναι επίσης απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου και για τον οποίο το σχόλιο της εφημερίδας είναι ακόμη πιο καυστικό. Όπως, όμως, βεβαιώνουν οι παριστάμενοι ,αλλά και το μέλος  του Δ.Σ  του Συλλόγου καθηγητής του Λεοντείου Λυκείου Παναγιώτης Μαμαλής  στην συγκέντρωση αυτή δεν εκφωνήθηκε κανένας πολιτικός λόγος. Αυτή ήταν, άλλωστε, και η προϋπόθεση για την συμμετοχή των υποψηφίων στην συνάντηση των αποφοίτων».

Τα πυρά εναντίον του Σταύρου Ψυχάρη εξαπέλυσε ο κ. Ντινόπουλος από το δελτίο ειδήσεων του ALPHA στο οποίο ήταν καλεσμένος μαζί με την υποψήφια του ΠΑΣΟΚ Αθηνά Δρέττα.

Σημειώνεται ότι στην συνάντηση των αποφοίτων ήταν και η Αθηνά Δρέττα η οποία επιβεβαίωσε τον Αργύρη Ντινόπουλο λέγοντας, μάλιστα, ότι επειδή ακριβώς δεν εκφωνήθηκαν πολιτικοί λόγοι γι’ αυτό και ήταν μια πολύ όμορφη και ανθρώπινη βραδιά. Στον ALPHA o κ. Ντινόπουλος είπε μεταξύ άλλων ότι «για ευνόητους λόγους ο Σταύρος Ψυχάρης θέλησε να  πλήξει τον Βασίλη Κικίλια» και μίλησε για την ανάγκη να καταπολεμηθεί η διαπλοκή.