current views are: 2

2 Μαΐου 2012
Δημοσίευση10:30

Το φάσμα της Άννας και τα μαθήματα breaking news στα σχολεία

Απομονώνουμε από διαδικτυακή συνέντευξη της υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ στην Α’ Αθήνας Άννας Διαμαντοπούλου, απαντήσεις που μας έκαναν εντύπωση.

Δημοσίευση 10:30’
αρθρο-newpost

Απομονώνουμε από διαδικτυακή συνέντευξη της υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ στην Α’ Αθήνας Άννας Διαμαντοπούλου, απαντήσεις που μας έκαναν εντύπωση.

Απομονώνουμε από διαδικτυακή συνέντευξη της υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ στην Α’ Αθήνας Άννας Διαμαντοπούλου, απαντήσεις που μας έκαναν εντύπωση. Τις παραθέτουμε με σχολιασμό του newpost.gr στα πλάγια γράμματα:  

«Μεγάλο ψέμα ότι δεν ήρθαν ποτέ τα βιβλία στα σχολεία. Το πρόβλημα ήταν μεγάλο και σοβαρό και το αντιμετώπισαν πολλές οικογένειες. Παίρνω την απόλυτη ευθύνη».

Όταν κάποιος παίρνει την  ευθύνη έχει και συνέπειες, ας πούμε μία διακριτική αποχώρηση, μία σιωπή για να μην προκαλεί, έστω ένα χαμήλωμα του βλέμματος με νόημα βρε αδερφέ…

«Το 93% των τίτλων από το Νοέμβριο ήταν σε δημοτικά – γυμνάσια και λύκεια».

Ωραίο αυτό. Οι τίτλοι! Πώς λέμε ειδήσεις σε τίτλους, έχουμε και μαθήματα σε τίτλους. Άντε και σε Μαθηματικά breaking news! Σοβαρά τώρα: ούτε καν στα σχολεία της εκλογικής της περιφέρειας, Α’ Αθήνας, δεν είχαν φτάσει σύμφωνα με δάσκαλους και καθηγητές. Για να μην πούμε για το Γυμνάσιο – Λύκειο του Αμαρουσίου που είναι –τι ειρωνεία- σχεδόν απέναντι από το υπουργείο Παιδείας! (ξέρουμε και από ρεπορτάζ και από πρώτο χέρι – πιο πρώτο δεν γίνεται). Επίσης αν έμαθε τα νέα, γιατί τώρα ασχολείται με την Ανάπτυξη (της υποψηφιότητάς της), την προηγούμενη εβδομάδα ακόμα «αριβάρανε», όπως λένε στο χωριό μου, βιβλία στα σχολεία.

«Η Ανάπτυξη είναι ένα πολύ μεγάλο φάσμα».

Εκτιμούμε ότι αναφέρεται στον ορισμό του φάσματος ως «πεδίο συγκροτημένο (με βάση κάποιο κοινό χαρακτηριστικό) σε σύνολο, τα στοιχεία του οποίου χαρακτηρίζονται από (μικρή ή μεγάλη) ποικιλία». Γιατί κάποιος –κακεντρεχής είναι αλήθεια- ανέκραξε μόλις είδε την απάντηση:  Σιγά μην είναι και… ύφασμα, ρετάλι ένα πράγμα…

ΑλΠαλ


σχετικα αρθρα