Πολλές ευχαριστίες και εναγκαλισμούς είχε το τελευταίο Υπουργικό Συμβούλιο του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. Ο κ. Παπαδήμος  ευχαρίστησε όλους τους υπουργούς για την άριστη συνεργασία, ενώ θερμές ευχαριστίες αντήλλαξε με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο. Εν συνεχεία ο υπουργός Διοικητής Μεταρρύθμισης, Δημήτρης Ρέππας, απευθύνθηκε με θερμά λόγια στους συναδέλφους του που δεν θα κατέβουν στις επικείμενες εκλογές αποδίδοντας στον καθένα ξεχωριστά κολακευτικούς χαρακτηρισμούς.

«Θετικό πρόσημο η παρουσία Παπαδήμου στην κυβέρνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ρέππας, ενώ κάνωντας μια σύντομη αναδρομή της προσφοράς του Θεόδωρου Πάγκαλου στην πολιτική ιστορία του τόπου υπενθύμισε πως σφράγισε με την παρουσία του τη νεώτερη πολιτική ιστορία.

Οι φιλοφρονήσεις συνεχίστηκαν κάνοντας μνείες στο ήθος του Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, «ο οποίος τίμησε την πολιτική», ενώ ο κ. Ρέππας δεν παρέλειψε να επισημάνει την χρησιμότητα του κύρους του Σταύρου Δήμα. «Οι Ντ. Ρόβλιας και Σ. Ξυνίδης ήταν οι ζωντανές δυνάμεις της πολιτικής που βοήθησαν στο κυβερνητικό έργο προς όφελος της πατρίδας» κατέληξε ο υπουργός Δοικητής Μεταρρύθμισης.

Είναι αυτό που λέει και ο λαός, «είμαστε μια όμορφη ατμόσφαιρα»...