Την καθιερωμένη δεξίωση παρέθεσε χθες το βράδυ ο γνωστός εκδότης, Σταύρος Ψυχάρης, στο σπίτι στην οδό Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι. Καλεσμένοι πολιτικοί από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία καθώς και οι δημοσιογράφοι του ΔΟΛ.
Από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ μεταξύ άλλων παρέστησαν:

Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, η πρώην Υπουργός Βάσω Παπανδρέου, ο πρώην δημοσιογράφος του «ΒΗΜΑΤΟΣ» και πρώην Υπουργός, Πέτρος Ευθυμίου, ο υπουργός υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, η Επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Μαρία Δαμανάκη, η βουλευτής Άννα Νταλάρα με τον Γιώργο Νταλάρα, η υπουργός Ανάπτυξης (επονομαζόμενη και ως υπουργός της φωτοτυπίας), Άννα Διαμαντοπούλου και η Μιλένα Αποστολάκη.
 
Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας παρέστησαν:

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Παπαθανασίου, ο πρώην υπουργός Επικρατείας Θεόδωρος Ρουσόπουλος και η Μάρα Ζαχαρέα, ο βετεράνος πολιτικός Γιάννης Βαρβιτσιώτης και ο γιος του Μιλτιάδης, ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, ο υπουργός Μεταφορών, Μάκης Βορίδης, η πρώην Υπουργός Εργασίας, ο Ανδρέας Ψυχάρης, υποψήφιος της Α Αθηνας, η Φάνη Πάλλη- Πετραλιά, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, ο Άδωνης Γεωργιάδης με την σύζυγο του Ευγενία και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος

Στην δεξίωση όπως έχει καθιερωθεί από τον δημοσιογραφικό κόσμο παρέστησαν μόνο οι δημοσιογράφοι του ΔΟΛ.
Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο γνωστός δημοσκόπος κ. Ρουτζούνης ο ποίος πρωταγωνιστούσε στα πηγαδάκια αφού όλοι ήθελα να πληροφορίες από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Ο κ. Ρουτζούνης απέφυγε επιμελώς να κάνει αναφορά σε ποσοστά και επιχείρησε με πλάγιο και περιγραφικό τρόπο να δώσει το κλίμα. Αυτό πάντως που είπε και είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι «είναι και πάλι στην… μόδα ο Καραμανλής και αυτό φαίνεται να έχει βοηθήσει την Νέα Δημοκρατία…»   

Πάντως στα πηγαδάκια κυριαρχούσε η αγωνία για την επόμενη μέρα αφού κανένας δεν έδειχνε σιγουριά για το αποτέλεσμα αλλά και την πορεία του δικομματισμού…  
 
ΑρΠα

Με πληροφορίες newpost.gr/ nonews.blogspost.com