Από τα αξιοσημείωτα των εκλογών της Κυριακής είναι αναμφίβολα η είσοδος στη Βουλή ενός μπασίστα με το ψευδώνυμο «Kaiadas», μέλος ενός σκληροπυρηνικού black metal συγκροτήματος, ο οποίος εκλέγεται στη Βουλή με τη Χρυσή Αυγή. Ο λόγος για τον Γιώργο Γερμένη, ο οποίος εκλέγεται τρίτος στην Περιφέρεια του υπόλοιπου Αττικής πίσω από τον ηγέτη της Νίκο Μιχαλολιάκο και τη σύντροφό του Ελένη Ζαρούλια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο κ. Γερμενής είναι ο μπασίστας του ακραίου ελληνονορβηγικού συγκροτήματος Naer Mataron που έχει κάνει διεθνή καριέρα στο black metal, με έντονα τα αντιχριστιανικά στοιχεία.

στίχοι των Naer Mataron έχουν έντονες επιρροές από την ελληνική μυθολογία, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργήσει ένα νέο υποείδος το λεγόμενο «Ελληνικό black metal». 

Ήδη έχουν πέντε δίσκους στο ενεργητικό τους με τελευταία κυκλοφορία πριν τέσσερα χρόνια, ενώ ετοιμάζουν και νέο δίσκο.

Τομέας του, όπως λέει ο ίδιος είναι το «παγανιστικό και αντιχριστιανικό ροκ», για την ακρίβεια το «πολεμικό» black - ή death (θανατικό) - metal, με το συγκρότημά του Naer Mataron, που πρωτοστάτησε τελευταία στην προεκλογική εκστρατεία.

Από έφηβος ακόμη και έως το 1997 οπότε κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ του γκρουπ «Up From The Ashes», όταν ακόμη δεν αποτελούνταν από μέλη της Χρυσής Αυγής, λανσάρισε το μακιγιάζ.

Σημειώνεται πως ο Γιώργος Γερμενής διορίστηκε στην Κεντρική Επιτροπή της Χρυσής Αυγής με προσωπική απόφαση του Νίκου Μιχαλολιάκου, στο πρόσφατο 7ο συνέδριο.