Μετά τα νέα του καθήκοντα, ο προσωπικός χρόνος θα είναι μάλλον ελάχιστος. Όταν, όμως, εκτελούσε τα καθήκοντα του προέδρου του ΣτΕ, ο Παναγιώτης Πικραμμένος έβρισκε πάντα τον χρόνο για να ασχολείται με τις τρεις αδυναμίες του: το ψαροντούφεκο, τη μοτοσυκλέτα του και την κλασική μουσική.   Ο νέος υπηρεσιακός πρωθυπουργός, ως έμπειρος ψαροντουφεκάς, γνωρίζει πολύ καλά τις βραχώδεις παραλίες της Μυκόνου, όπου βρίσκεται εξοχικό της οικογένειάς του. 

Ο κ. Πικραμμένος, όχι μόνο έχει έχει βουτήξει στα νερά των περισσότερων νησιών του Αιγαίου, αλλά έχει διασχίσει και εκατοντάδες χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων με τη Honda Enduro μοτοσικλέτα του.

Η δεύτερη απόλαυση για τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό ήταν πάντα η μηχανή του, την οποία συχνά χρησιμοποιεί για να «δραπετεύει» από την καθημερινότητα και τα προβλήματά της. 

Πολλές φορές, μάλιστα, έφευγε από το δικαστήριο όχι με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, αλλά με τη συνοδευτική μηχανή της Ασφάλειας, εννοείται φορώντας πάντα κράνος.  

Η τρίτη λατρεία του είναι η κλασική μουσική. Όποια στιγμή κι αν έμπαινε επισκέπτης στο γραφείο του, στο ΣτΕ, κάποια συμφωνία του Μπετόβεν ή του Μπαχ θα «έπιανε» στον χώρο. Ασφαλώς, η ίδια μουσική υπόκρουση τον ακολουθεί και μέσα στο αυτοκίνητο.