Αντικείμενο μελέτης έχουν γίνει για τους δημοσιογράφους από χτες το βράδυ οι δεκάδες σημειώσεις του πρώην υπουργού 'Ακη Τσοχατζόπουλου, όπου αναφέρονται ονόματα και εταιρίες με τις οποίες είχε ραντεβού για συναλλαγές κάτω από το τραπέζι. Ανάμεσα στα πολλά ονόματα, που ενίοτε εμφανίζονται και κωδικοποιημένα, είναι και ο «Boskos» τον οποίο ήθελε να συντατήσει ο κ. Τσοχατζόπουλος. Έτσι, ρεπόρτερ του STAR θεώρησαν σωστό να τηλεφωνήσουν σε όλους όσους φέρουν το επώνυμο Μπόσκος με αποτέλεσμα ανυποψίαστοι πολίτες να βρίσκονται ξαφνικά υπόλογοι και να... τραβάνε τα μαλλιά τους με όσα άκουσαν δια στόματος δημοσιογράφων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα νεαρός πολίτης ονόματι Μπόσκος ο οποίος έμεινε έκπληκτος όταν του τηλεφώνησαν δημοσιογράφοι από το STAR για κάνει δηλώσεις σχετικά με τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Μάλιστα, ο Αντώνης Μπόσκος μοιράστηκε την εμπειρία του αυτή και στο Facebook γράφοντας στο προφίλ του:

«Αυτό που ζω ειν' απ' τ' Άγραφα! Και τό γραψα για πλάκα τη νύχτα! Μόλις μου τηλεφώνησαν από το STAR να βγω να μιλήσω στις ειδήσεις ως ο Bosko που αναφέρεται στην ατζέντα του Τσοχατζόπουλου! Μα, είναι ντιπ για ντιπ ηλίθιοι οι άνθρωποι; Μήπως να βγω να γελάσει ο κάθε πικραμένος; Και ν' αποκαλύψω ονόματα που καίνε;».