current views are: 1

25 Μαΐου 2012
Δημοσίευση09:50

Φωταγώγησαν την Ρηγίλλης!!!

Χθες βράδυ η Ρηγίλλης «είχε και πάλι την τιμητική της» για να υποδεχτεί όλους τους επίστρατους.

Δημοσίευση 09:50’
αρθρο-newpost

Χθες βράδυ η Ρηγίλλης «είχε και πάλι την τιμητική της» για να υποδεχτεί όλους τους επίστρατους.

Χθες βράδυ η Ρηγίλλης «είχε και πάλι την τιμητική της» για να υποδεχτεί όλους τους επίστρατους. Μία «ad hoc» ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ με επικεφαλής τον βουλευτή της ΝΔ κ. Ν. Νικολόπουλο και με σκληρό πυρήνα στελέχη του Τομέα Εργασίας κατέστρωσαν ένα πλάνο δράσης  προκειμένου να βοηθήσουν στην εκλογική μάχη του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Τα χαμηλά ποσοστά εκλογικής επίδοσης, έδωσαν την αφορμή και έγιναν αιτία να συσπειρωθούν έμπειρα συνδικαλιστικά και κομματικά στελέχη  υπό την καθοδήγηση του Αντ. Σαμαρά  προκειμένου να υλοποιήσουν  ένα σχέδιο δράσης που θα περιλαμβάνει πολλές – πολλές «διαδρομές στις νότιες και δυτικές συνοικίες και στους χώρους δουλειάς»».

Η ανάδειξη των βουλευτών χωρίς σταυρό –τώρα- έδωσε την δυνατότητα στην «μάνα του λόχου» στον Τομεάρχη Εργασίας του κόμματος να «στρατοπεδεύσει» με τους συνεργάτες του στα παλιά λημέρια της Ρηγίλλης.

Από νωρίς χθες το απόγευμα γέμισε ασφυκτικά η Αίθουσα Κήπου της Ρηγίλλης. Οι γείτονες βγήκαν στα μπαλκόνια των πολυκατοικιών και από τους ακάλυπτους έβλεπαν ένα πολύβουο «μελίσσι» να καταφθάνει και πάλι την γειτονιά τους…


σχετικα αρθρα