current views are: 3

29 Μαΐου 2012
Δημοσίευση10:02

Απάντηση του ΛΑΟΣ για τα «ανταλλάγματα» Καρατζαφέρη

«Κύριοι,
Πραγματικά προκαλεί εντύπωση η εμμονή του συντάκτη σας που υπογράφει ως «Πάνος Ρασσιάς» για το θέμα των ανταλλαγμάτων που ζήτησε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης από τον Πρόεδρο της Ν.Δ κ. Αντ. Σαμαρά.

Δημοσίευση 10:02’
αρθρο-newpost

«Κύριοι,
Πραγματικά προκαλεί εντύπωση η εμμονή του συντάκτη σας που υπογράφει ως «Πάνος Ρασσιάς» για το θέμα των ανταλλαγμάτων που ζήτησε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης από τον Πρόεδρο της Ν.Δ κ. Αντ. Σαμαρά.

«Κύριοι,
Πραγματικά προκαλεί εντύπωση η εμμονή του συντάκτη σας που υπογράφει ως «Πάνος Ρασσιάς» για το θέμα των ανταλλαγμάτων που ζήτησε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης από τον Πρόεδρο της Ν.Δ κ. Αντ. Σαμαρά. Παρ΄ ότι η διαρροή κύκλων της Ν.Δ έχει απαντηθεί εξαντλητικά από τον κ. Καρατζαφέρη, εν τούτοις ο κ. Πάνος Ρασσιάς, επιμένει επί καθημερινής βάσεως πλέον, να αναπαράγει το ίδιο θέμα, αποφεύγοντας φυσικά να ζητήσει από τον Αντιπρόεδρο της Ν.Δ κ. Δ. Αβραμόπουλο τον οποίο έφερε το σχετικό προ εβδομάδος δημοσίευμα του ΒΗΜΑΤΟΣ online ως «μεσολαβητή του προξενιού» να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Πιστεύουμε ότι είναι δικαίωμα του καθενός να έχει τα όποια πολιτικά, ή άλλα «πιστεύω» και να τα προβάλλει με τον τρόπο που αυτός πιστεύει. Θεωρούμε όμως ότι το δικαίωμα αυτό είναι προσωπικό και ουδείς δικαιούται να εκμεταλλεύεται τον χώρο δουλειάς από τον οποίο προσπορίζεται έσοδα, για δικό του προσωπικό «γινάτι». Πόσο μάλλον ένα ενημερωτικό site που μέχρι σήμερα τουλάχιστον έχει δώσει δείγματα αντικειμενικής και αμερόληπτης ενημέρωσης.

Θα θέλαμε πραγματικά να μας εξηγούσε  ο άξιος συνάδελφος κ. Πάνος Ρασσιάς, σε τι οφείλεται αυτή η μονόπλευρη και εν πολλοίς ακατανόητη εμμονή του, να επαναφέρει το ίδιο θέμα, χωρίς να  έχει να προσθέσει κάποιο νέο στοιχείο.

Γιατί αλήθεια ο κ. Ρασσιάς, έχει «κολλήσει» στο θέμα αυτό, αρνούμενος πεισματικά να δει την πραγματικότητα, και όχι κατασκευασμένες ειδήσεις κύκλων οι οποίοι όπως έπρατταν πάντα, κρυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία των διαρροών, νομίζουν ότι ο κόσμος πείθεται πλέον από «χαφιέδες» και «ρουφιάνους» σαν αυτούς που παρασύρουν ένα άξιο και έντιμο συνάδελφο, όπως ο κ. Ρασσιάς.

Ειλικρινά, δεν περιμένω να δημοσιευθεί η παρούσα επιστολή μου, κατανοώντας ορισμένα πράγματα.

Ο λόγος που την αποστέλλω όμως, είναι για να σας δηλώσω ότι το newpost.gr το θεωρώ εκ των πλέον εγκύρων, αντικειμενικών και ενημερωμένων site το οποίο παρακολουθώ, θεωρώντας το ως αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης.
 
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που αναλώσατε να διαβάσετε το παρόν mail»

Χαρίδημος Α. Καλούδης
Διευθυντής Τύπου & Επικοινωνίας ΛΑ.Ο.Σ  

Σ.Σ Η επιστολή κ. Καλούδη σας φυσικά και δημοσιεύτηκε διότι έτσι ορίζει η δεοντολογία. Οφείλω να ομολογήσω ότι κάποια σημεία στην αρχή- του ενδιαφέροντος κατά τα άλλα κειμένου σας- δεν τα καταλαβαίνω αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Αυτό που μετράει είναι ο δημόσιος διάλογος και φυσικά η παράθεση όλων των απόψεων με ευπρέπεια και χωρίς λογοκρισία. Αυτή είναι απαράβατη αρχή για μας και για σας θέλω να πιστεύω.


Αγαπητέ συνάδελφε ο Πάνος Ρασσιάς δεν χρειάζεται εισαγωγικά διότι πρόκειται περί υπαρκτού προσώπου.


Τάκης Χατζής


σχετικα αρθρα