Συνέχεια στο φραστικό επεισόδιο που δημιουργήθηκε στο Τwitter πριν μερικές ημέρες με τον ιδρυτή της VPRC, Χριστόφορο Βερναρδάκη έδωσε σήμερα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Μουρούτης με φόντο τις τελευταίες δημοσκοπήσεις της εταιρείας που δείχνουν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, με αφορμή την δημοσκόπηση της VPRC που θα δημοσιευτεί την Πέμπτη στο περιοδικό «Επίκαιρα»και δίνει προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ με 30%, ο κ. Μουρούτης σχολίασε εκ νέου με καυστικό τρόπο τα δημοσκοπικά αποτελέσματα πριν λίγη ώρα στο Twitter.

«Κάποτε ήταν 2 σύντροφοι Β΄ Πανελλαδικής σε 1 εταιρία δημοσκοπήσεων. Μετά η 1 εταιρία έγινε 2.Μετά κατά 30% ονειρεύτηκαν δραχμή. Μετά ξύπνησαν», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Μουρούτης, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του κ. Βερναρδάκη.

To σχόλιο αυτό έρχεται να προστεθεί στην αντιπαράθεση που έχει δημιουργηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα όταν και ξέσπασε «διαδικτυακός» καυγάς μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο κ. Βερναρδάκης είχε μάλιστα χαρακτηρίσει «γελοίο« τον Γιώργο Μουρούτη με τον στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά να του απαντά: «Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Δημοσκόπηση με 804 άτομα δείγμα, παραβιάζει ναι ή όχι το Νόμο περί Δημοσκοπήσεων;».

Η διαμάχη μεταξύ τους συνεχίστηκε με αναρτήσεις μέσω Twitter, με τον κ. Μουρούτη να απαιτεί δημόσια συγνώμη από τον κ. Βερναρδάκη, την οποία φυσικά δεν έλαβε ποτέ.

 
TAGS