current views are: 1

6 Ιουνίου 2012
Δημοσίευση05:35

Αποχώρησε υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από την εκπομπή του Μανώλη Καψή!

Σε «κωμωδία» μετατράπηκε η εκπομπή του Μανώλη Καψή το βράδυ της Τρίτης στο MEGA, με τον Γιάννη Θεωνά, που είχε κληθεί ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, να αποχωρεί τελικά από το πάνελ.

Δημοσίευση 05:35’
αρθρο-newpost

Σε «κωμωδία» μετατράπηκε η εκπομπή του Μανώλη Καψή το βράδυ της Τρίτης στο MEGA, με τον Γιάννη Θεωνά, που είχε κληθεί ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, να αποχωρεί τελικά από το πάνελ.

Σε «κωμωδία» μετατράπηκε η εκπομπή του Μανώλη Καψή το βράδυ της Τρίτης στο MEGA, με τον Γιάννη Θεωνά, που είχε κληθεί ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, να αποχωρεί τελικά από το πάνελ. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθηνών δεχόταν για περισσότερο από 15 λεπτά τα «πυρά» των παρευρισκομένων, χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση από τον συντονιστή της εκπομπής, Μανώλη Καψή.

Σύμφωνα με το nonews-news.blogspot.com, ο κ. Θεωνάς τελικά αποχώρησε με τον κ. Καψή να δηλώνει πως «λυπάται για το γεγονός και κατανοεί την αντίδραση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ».

Μάλιστα, λίγο μετά την αποχώρησή του κ. Θεωνά, ο Άδωνις Γεωργιάδης βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν τόση μεγάλη αλαζονεία μ’ ένα 16% που πήραν στις εκλογές. Φανταστείτε τι θα γίνει άμα πιάσουν κάτι παραπάνω». 

Εν τω μεταξύ, το απόγευμα της Τρίτης το newpost.gr, με σχετικό δημοσίευμα με τίτλο «Πολιτική κωμωδία απόψε στο MEGA» σημείωνε:

«Δεν είμαι-ευτυχώς- ούτε θα ήθελα να παραστήσω τον αρχισυντάκτη του Μανώλη Καψή. Αυτός κανονίζει με τους συνεργάτες του πως θα παρουσιάσει το πρόγραμμά του. 

Ωστόσο ως τηλεθεάτρια θα ήθελα να παρατηρήσω ότι ο συγκεκριμένοςδημοσιογράφος αφού καλεί τους πολιτικούς σε μια προεκλογική εκπομπή προκειμένου να διατυπώσουν τις θέσεις και τις απόψεις τους, αντί να τους θέσει ερωτήματα και να πάρει απαντήσεις, τους κάνει μαθήματα

Τους παρατηρεί, τους λέει τι να πουν και πώς να το κάνουν με ύφος και πολλή τσαντίλα. Εάν οι καλεσμένοι δεν συμφωνήσουν μαζί του τους μαλώνει και μόνο καρπαζιές δεν τους έχει δώσει! Μιλάμε για την απόλυτη πολιτική (τηλεοπτική) κωμωδία.  

Ο κ. Καψής έχει και απόψε εκπομπή όπως είδα σε τρέιλερ του σταθμού. Εδώ που τα λέμε με τόσα βάσανα που περνάμε καθημερινά θα είναι μια όαση για να γελάσουμε και να περάσουμε ευχάριστα!»

 


σχετικα αρθρα