Ενδεχομένως ο Κωνσταντίνος Ζούλας να μη θεωρεί σημαντικό στοιχείο για την επιβίωση μιας τηλεοπτικής εκπομπής τα ποσοστά τηλεθέασης. Και σωστά το βλέπει ο καλός συνάδελφος και φίλος μου Κωνσταντίνος. Γιατί αυτός εργάστηκε στην ΕΡΤ και εκεί ως γνωστόν δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις μετρήσεις τηλεθέασης. Αντιθέτως μάλιστα η κρατική τηλεόραση θεωρεί ότι μια εκπομπή μπορεί να είναι καλή και με 1,5%! Ενδεχομένως αυτή η λογική να είναι η σωστή. Δεν ξέρω.

Αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να μεταφέρει και διαλόγους ότι δηλαδή στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη έστησαν το σκηνικό με τον Κασιδιάρη υπάρχει μεγάλη απόσταση.  

Και δεν είναι μόνο αυτό. Αγνοεί ή προσποιείται ότι αγνοεί ο καλός συνάδελφος και φίλος Κωνσταντίνος Ζούλας ότι και στον ΣΚΑΪ καλούνται οι υποψήφιοι της «Χρυσής Αυγής».

Και ο κ. Ευαγγελάτος στην εκπομπή του έχει κάνει ανάλογες παρουσιάσεις. Αλλά και αυτό ενδεχομένως δεν έχει σημασία. Αυτό όμως που μετράει είναι ότι ο Κ.Ζ χρησιμοποιεί ως όχημα μια ιστορική εφημερίδα όπως η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» προκειμένου να προσβάλει σφόδρα ένα συνάδελφο όπως ο Γιώργος Παπαδάκης. Και όχι μόνο. Το κείμενο του είναι εξόχως προσβλητικό και για τους υπολοίπους εργαζομένους στην εκπομπή αυτή.

Πάντως φίλε Κωνσταντίνε αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι το ειρωνικό σου ύφος. Δεν σου ταιριάζει καθόλου. Ούτε σε σένα αλλά πολύ περισσότερο στην οικογενειακή σου παράδοση στον χώρο του Τύπου.

Εκτιμώ ότι θα ήταν γενναία κίνηση εκ μέρους σου να ζητήσεις συγγνώμη η να εξηγήσεις γιατί το έγραψες ή εν τέλει ένα παρεξηγήθηκε το κείμενο σου και το χιούμορ σου!

Τάκης Χατζής