Άγρια αντιπαράθεση ξέσπασε σήμερα το πρωί μεταξύ του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ, Μάκη Βορίδη και της παρουσιάστριας, Πόπης Τσαπανίδου κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της εκπομπής. Όλα άρχισαν όταν κατά την προεκλογική συζήτηση υπήρξε κόντρα μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του κ. Βορίδη. Σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τους τόνους που είχαν ανέβει, επενέβη η παρουσιάστρια.

Τότε ο Μάκης Βορίδης απευθυνόμενος στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, είπε: «Είναι δυνατόν να οδηγείτε το λαό σε τέτοια παραφροσύνη; Τι ακούμε πια!». Στη συνέχεια, απευθύνθηκε και στην Πόπη Τσαπανίδου, λέγοντας: «Κι εσείς δεν τους ελέγχετε! Έχουμε μπει σε μια διαδικασία απαράδεκτης ανοχής μιας τρομαχτικής μπουρδολογίας».

«Θα μου επιτρέψετε να κάνω τη δουλειά μου; Και σας παρακαλώ χωρίς χαρακτηρισμούς! Δεν είναι μπουρδολογία!», είπε με τη σειρά της η κυρία Τσαπανίδου για να λάβει την απάντηση: «Ο,τι θέλω θα λέω εγώ. Πιπέρι στο στόμα δεν μου βάζει κανένας».

«Όχι στο τραπέζι εδώ. Και όχι τέτοιες ώρες!», συνέχισε η παρουσιάστρια με τον Μάκη Βορίδη να ανταπαντά ότι «αφού με εγκαλείτε, να σας πω πως τα Μέσα έχετε μεγάλη ευθύνη για τις ώρες!».

«Θα αναλάβω εγώ το κόστος της ευθύνης στο βαθμό που μου αναλογεί. Όχι δεν θα φορτωθώ το βάρος όλης της δημοσιογραφίας στην πλάτη μου. Σε αυτό το τραπέζι εδώ και πολύ καιρό κάνουμε συζητήσεις ωραίες! Ήρεμες! Με αρχή, μέση, τέλος!», κατέληξε η Πόπη Τσαπανίδου σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους.