Ο διάσημος έπειτα από την επίθεση κατά του Πέτρου Ευθυμίου υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή, Ηλίας Παναγιώταρος είναι ο έτερος του Ηλία Κασιδιάρη στις απειλές και τους τραμπουκισμούς. Ο Ηλίας Παναγιώταρος ρίχνει λάδι στη φωτιά και απειλεί ανοιχτά τους βουλευτές ότι θα... πέσει ξύλο σε περίπτωση που αποφασίσουν να ανοίξουν στη Βουλή προς συζήτηση το θέμα για την ονομασία των Σκοπίων.

Ο εμπνευστής της Γαλάζιας Στρατιάς (του συνδέσμου των οπαδών που μετέφερε τον εθνικισμό στα γήπεδα) έχει πάρει σβάρνα τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του κόμματός του και απειλεί τους πάντες...

Χαρακτηριστικά χθες το βράδυ ο κ. Παναγιώταρος μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στον Φλοίσβο είπε ότι σε περίπτωση που ανοίξει στο ελληνικό κοινοβούλιο το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων «θα τους δείξουμε ως προειδοποίηση το βίντεο του ΑΝΤ1 και εάν δεν το καταλάβουν τότε θα τους εξηγήσουμε».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο πως θα καταφέρει η Χρυσή Αυγή να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες Υγείας στους Έλληνες ασθενείς στα νοσοκομεία. «Αν μπει, είπε, η Χρυσή Αυγή στην Βουλή, θα κάνει εφόδους στα νοσοκομεία αλλά και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και θα πετά στον δρόμο τους "λαθρομετανάστες" και τα παιδιά τους για να μπουν στην θέση τους Έλληνες»!

Την Κυριακή στα Άνω Λιόσια ο κ. Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε στα εγκαίνια του προεκλογικού περιπτέρου της Χρυσής Αυγής  και προέτρεψε τους συγκεντρωμένους: «Την Κυριακή καλή ψήφο και καλές µπάτσες»