Τρίβουν τα μάτια τους στο ΠΑΣΟΚ με τα στοιχεία της οικονομικής διαχείρισης του Γιώργου Παπανδρέου τα οποία έρχονται το ένα μετά το άλλο εις γνώση των σημερινών υπευθύνων και είναι τόσο θεαματικά που σχεδόν… φοβούνται να τα λένε στον Ευάγγελο Βενιζέλο μην και πάθει υπέρταση! Εξετάζοντας τα ενοικιοστάσια, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανακάλυψαν ότι εκτός του νέου κτιρίου στην Ιπποκράτους το οποίο κοστίζει 60.000 ευρώ το μήνα, ο ΓΑΠ έχει υπογράψει συμβόλαιο και για το παλιό κτίριο της Χαριλάου Τρικούπη ως το 2016!

Όπως αντιλαμβάνεστε, τώρα που παρήλθαν οι καιροί που… δένανε τα σκυλιά με τα λουκάνικα, ακόμα και η ύπαρξη του νέου κτιρίου είναι δυσβάστακτο βάρος και οι επιτελείς του ΠΑΣΟΚ άρχισαν να σκέφτονται την επιστροφή στη Χαριλάου Τρικούπη, αφού βεβαίως βρουν λύση για την Ιπποκράτους.

Δεν χρειάζεται φυσικά να πούμε ότι έχουν χάσει το τριχωτό της κεφαλής τους, κοινώς έχουν καραφλιάσει, από την πολυτέλεια του υπερσύγχρονου γυμναστηρίου με τις δύο σάουνες! Το μόνον «κακό» είναι ότι από την αχρησία, το γυμναστήριο- όνειρο του Γιώργου, όπως μας διαβεβαιώνουν θυμίζει Σοβιετική Ένωση την περίοδο της παρακμής.

Όταν όλα ξέφτιζαν και σκούριαζαν…