current views are: 1

17 Ιουνίου 2012
Δημοσίευση07:28

Οργή του ΚΚΕ από «επίσημο» tweet που καλούσε τους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ!

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του ΚΚΕ μετά την ανάρτηση ενός tweet σε φερόμενο λογαριασμό του κόμματος όπου καλεί τους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν… ΣΥΡΙΖΑ!

Δημοσίευση 07:28’
αρθρο-newpost

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του ΚΚΕ μετά την ανάρτηση ενός tweet σε φερόμενο λογαριασμό του κόμματος όπου καλεί τους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν… ΣΥΡΙΖΑ!

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του ΚΚΕ μετά την ανάρτηση ενός tweet σε φερόμενο λογαριασμό του κόμματος όπου καλεί τους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν… ΣΥΡΙΖΑ!
Είναι χαρακτηριστική η οργή του ΚΚΕ στην ανακοίνωση του:

«Καταγγέλλουμε ότι ο χαφιέδικος λογαριασμός του Twitter, που παρουσιάζεται ως «επίσημος λογαριασμός της ΚΕ του ΚΚΕ» και τον οποίο πολλές φορές έχει καταγγείλει το ΚΚΕ και ο «Ριζοσπάστης», αργά χθες το βράδυ σε ανάρτησή του εμφανίζει την Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ να καλεί το λαό σε υπερψήφιση άλλου κόμματος και όχι του ΚΚΕ!

Η αρμόδια εισαγγελική αρχή έχει υποχρέωση να επέμβει αμέσως.

Καλούμε τους κομμουνιστές, τους φίλους και ψηφοφόρους του Κόμματος να επαγρυπνούν μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, γιατί είναι πιθανό μέχρι τότε να ακούσουν διάφορα ψέματα και προβοκάτσιες.»

Άρχισε έρευνες η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος- Σχηματίστηκε δικογραφία

Αστυνομική ψηφιακή έρευνα για να εντοπισθεί ο κάτοχος του πλαστού λογαριασμού, φερόμενου ότι ανήκει στο ΚΚΕ, άρχισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έγινε επίσημο διάβημα, μέσω της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στην εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης twitter και ενεργείται αστυνομική ψηφιακή έρευνα για να εντοπισθεί ο κάτοχος του πλαστού λογαριασμού. Παράλληλα σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη και παραβίαση των διατάξεων που αφορούν στην εκλογική νομοθεσία.

Αλέκα Παπαρήγα: Να ασκηθεί δίωξη για τον πλαστό λογαριασμό

Τη δημοσιοποίηση των στοιχείων αυτού που άνοιξε λογαριασμό στο όνομα της ΚΕ του ΚΚΕ και την άσκηση δίωξης, ζήτησε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος στο Περιστέρι.

Εξερχόμενη από το εκλογικό τμήμα η κα Παπαρήγα δήλωσε ότι «δυστυχώς δεν θα κάνω μια δήλωση που πολύ θα ήθελα να κάνω, καθώς είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε για το ότι από χθες βράδυ, σε έναν πλαστό λογαριασμό της ΚΕ του ΚΚΕ, της Google στο twitter, που τον έχουμε καταγγείλει πάρα πολλές φορές, έχει αναρτηθεί μια δήθεν απόφαση της ΚΕ η οποία καλεί τα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του κόμματος να ψηφίσουν άλλο κόμμα, τον ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως είπε «έχουμε ήδη παρέμβει στην υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στον κ. Σφακιανάκη, γίνονται παρεμβάσεις στις ΗΠΑ που είναι η έδρα της Google για να φύγει αυτό το site το οποίο έχουμε καταγγείλει διότι δεν ανήκει ούτε στην ΚΕ του ΚΚΕ, δεν το έχουμε ανοίξει εμείς» είπε η κ. Παπαρήγα, προσθέτοντας ότι «εμφανίζεται και προσωπικό δικό μου twitter, το οποίο επίσης δεν ανήκει στο κόμμα».

«Καλούμε τα μέλη του κόμματος, τους φίλους και τους οπαδούς, να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά μέχρι να κλείσει η κάλπη» πρόσθεσε η κ. Παπαρήγα. Η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ είπε ότι πρέπει να γίνουν γνωστά τα στοιχεία αυτού που άνοιξε λογαριασμό στο όνομα της ΚΕ του ΚΚΕ και πρόσθεσε ότι «δεν μπορεί να μην ασκηθεί δίωξη».

Η κ. Παπαρήγα είπε επίσης ότι εμφανίζονται πολλοί λογαριασμοί στο facebook με το όνομά της και υπογράμμισε ότι «υπάρχει το site του κόμματος, η σχέση η δική μου ασκείται μέσω του κόμματος, όχι προσωπικά, αλλά εδώ τώρα αναρτώνται ψευδείς ειδήσεις και δεν μπορείς να προφυλαχθείς». «Υπάρχει ένα θέμα, από εδώ ανοίχτηκε, απ΄ έξω ανοίχτηκε, από πού ανοίχτηκε αυτός ο λογαριασμός;» διερωτήθηκε.


σχετικα αρθρα