Στις εκλογές του 2007 δεν είχε εκλεγεί. Νομίζω ότι ούτε και χθες εξελέγη ο περιβόητος βουλευτής Μανώλης Όθωνας. Πρόκειται για έναν πολιτικό - τι άνθρωπος είναι δεν γνωρίζω για αυτό περιορίζομαι μόνο σε πολιτικές κρίσεις- ο οποίος τιμήθηκε από τον λαό και τον Γιώργο Παπανδρέου αφού τον είχε διορίσει υφυπουργό Αστυνομίας.

Ο εν λόγω κύριος όμως είχε υιοθετήσει μεθόδους, όταν έκανε αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία, για τις οποίες δεν θα πρέπει να είναι υπερήφανος.

Και επειδή γνωριζόμαστε όλοι σε αυτή την κοινωνία έχω ιδίαν άποψη για την λάσπη που επιχείρησε να ρίξει σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Λάσπη που μάζεψε από τους υπονόμους στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής μαζί με κάποια κρατικοδίαιτα ποντίκια συνδικαλιστές. Και μάλιστα την αθλιότητα για την οποία μιλάω την έκανε μέσα στο ναό της Δημοκρατίας. Την Βουλή των Ελλήνων.  

Τώρα όμως δεν έχει περιθώρια να κάνει πάλι τα ίδια. Γιατί έφτασε η ώρα που θα αποτιμηθεί η προσφορά του καθενός. Αλλά ταυτόχρονα θα αποτιμηθεί και η ζημιά και τα πολιτικά εγκλήματα τα οποία διέπραξε. Θα ήθελα να απαντήσει ο εν λόγω κύριος.

Θα το ήθελα πολύ για να δημοσιεύσω μια από τις κατάπτυστες ερωτήσεις που είχε καταθέσει στην Βουλή.

Δεν είναι προσωπικό το θέμα. Είναι θέμα αξιοπρέπειας και πολιτικής τάξεως.

Τ.Χ