Οι απόψεις του για την Αριστερά είχαν γίνει γνωστές από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν και με κείμενό του εξέφρασε την συμφωνία του με τις απόψεις που διατυπώνονται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο κ. Μηλιός. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, γιος της Γιάννας, δεν σταματά, όμως, να μας εκπλήσσει καθώς την περασμένη Πέμπτη βρέθηκε στην Ομόνοια για να παρακολουθήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του nocomments.gr o Παναγιώτης Αγγελόπουλος βρισκόταν κάτω από την εξέδρα που μιλούσε ο Αλέξης Τσίπρας, δίπλα στη σκηνή μαζί με τέσσερις φίλους του. Ντυμένος απλά με βερμούδα και μαύρο μπλουζάκι, παρακολούθησε όλη την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και πολλές φορές δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του χειροκροτώντας.

Όταν, μάλιστα, στο τέλος της ομιλίας ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίαζε μέλη ξένων αριστερών οργανώσεων ή κομμάτων και αναφέρθηκε στο κίνημα «Occupy Wall Street», ο Παναγιώτης χειροκρότησε θερμά τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν και ήταν λίγοι εκείνοι που αντιλήφθησαν την παρουσία του, έσπευσαν να τον συγχαίρουν για τις πολιτικές του τοποθετήσεις ενώ εκείνος τους ευχαρίστησε με αμηχανία.