Υπάρχουν κάποια πρόσωπα τα οποία έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στα όσα συνέβησαν την διετία διακυβέρνησης από το Γιώργο Παπανδρέου και έφτασε η χώρα στην κατάσταση που είναι σήμερα.
Μερικοί από αυτούς είναι: Ο Γερουλάνος, ο Πεταλωτής, ο Ξυνίδης, ο Παπακωνσταντίνου, η Μπιρμπίλη, ο Νίκος Παπανδρέου, ο Δρούτσας, ο Πανάρετος, ο Χάρης Παμπούκης.

Αυτό είναι ένα από τα βασικά… μπουκέτα που είχε επιλέξει ο Παπανδρέου για να μας κυβερνήσει. Μαράθηκαν όμως όλοι γρήγορα και μαζί με αυτούς και η χώρα.
 
Πρέπει επιτέλους να ομολογηθεί. Αυτοί και μόνον αυτοί είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για την σημερινή κατάντια της χώρας. Μπορεί να λέμε ότι όλοι φταίνε αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Όλες φυσικά οι κυβερνήσεις φέρουν ευθύνες. Όμως την βασική ευθύνη έχουν όλοι αυτοί με πρώτο και καλύτερο τους Παπανδρέου και τον Γ. Παπακωνσταντίνου.  
 
Θυμηθείτε τι έλεγαν. Τι υποσχέσεις έδιναν προεκλογικά το 2009. Τι παραμύθια πούλαγε ο Παπανδρέου και οι στενοί του συνεργάτες.

Το ζήτημα είναι ότι ενώ την κυβέρνηση Καραμανλή άλλες φορές δικαίως άλλες αδίκως τη χτύπησαν στο ψαχνό, αυτούς του τύπους δεν τους αγγίζει κανένας σήμερα. Γιατί άραγε;


ΑρΠα