Διάβασα (στη «metro») τη συνέντευξη του βουλευτή Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα στην οποία υποστηρίζει ότι «τα βαρίδια του ΠΑΣΟΚ πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ». Θεωρώ ότι ο κ. Ρήγας, σκληρός πλέον βενιζελικός, δεν αναφέρεται στους ψηφοφόρους, αλλά σε ορισμένα στελέχη.

Με αυτή την πεποίθηση, καλό θα ήταν να μας απαντήσει σε ορισμένα ερωτήματα: Ένα σημερινό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ο οποίος κατά το παρελθόν υπήρξε μέλος της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» και με την ιδιότητά του αυτή υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής του Άκη Τσοχατζόπουλου, πως τον χαρακτηρίζει;

Ένα νομάρχη ο οποίος στήριξε με νύχια και δόντια τον Άκη Τσοχατζόπουλο πως τον χαρακτηρίζει; Γιατί μας οδηγεί να πιστέψουμε ότι «βαρίδι» ήταν πχ ο Αντώνης Κοτσακάς, ο οποίος στην τελική έφυγε νωρίς και όχι όσοι έτρεχαν από πίσω του; Πόσο κοντή μνήμη πιστεύει ότι μπορεί να έχουμε;

Για να τελειώνουν τα καλαμπούρια. Καθένας μπορεί να κάνει τις επιλογές του και θα κριθεί γι αυτές. Μπούρδες δεν μπορεί να λέει και να πιστεύει ότι τις καταπίνουμε αμάσητες.

Σε αυτή τη χώρα, όλοι σχεδόν γνωριζόμαστε- ας μην το ξεχνάμε.

ΥΓ: Πιστεύω ότι όλοι αντιληφθήκατε ότι η «φωτογραφία» στις ρητορικές ρωτήσεις για τον βουλευτή, τον νομάρχη και το στέλεχος που έτρεχε πίσω από τον Α. Κοτσακά, αφορά τον Παναγιώτη Ρήγα.

ΑΣΚ