Με ξαφνιάζει ο τρόπος με τον οποίο ο ΒΗΜΑτοδότης επέλεξε να παρουσιάσει την είδηση ότι ο ΓΑΠ σε τηλεφωνική του επικοινωνία αναρωτήθηκε «γιατί ο Βαγγέλης κάνει τέτοιες βλακείες». Εν αρχήν γράφει ότι «βούιξαν τα blogs» αγνοώντας ότι το θέμα δημοσιοποιήθηκε από το Newpost.gr που είναι site - αν αν δεν γνωρίζει τη διαφορά ας ρωτήσει να μάθει αυτούς που διαχειρίζονται το Vima.gr, το… Blog από το οποίο και ο ίδιος σιτίζεται. Δεύτερον, αν και επιβεβαιώνει πλήρως την πληροφορία (δέχεται ότι ο ΓΑΠ μπορεί να είπε κάτι του τύπου «αυτά είναι βλακείες») την αμφισβητεί βάζοντάς τη εντός εισαγωγικών. Είναι σαφές ότι μένει στον τίτλο και όχι στο κείμενο, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Ωστόσο, στον ΔΟΛ υπάρχουν δημοσιογράφοι με… καρύδια (και όχι… καρύδια δημοσιογράφοι) οι οποίοι μπορούν εύκολα να του εξηγήσουν ότι ο τίτλος, προκειμένου να είναι θελκτικός, ενίοτε «αυθαιρετεί» και ερμηνεύει. Θέλω να πιστεύω ότι η κατά το παρελθόν έγκριτη στήλη δεν έχει πέσει στα χέρια καμποτίνου.

Και κλείνω με αυτό, παραθέτοντας το σχετικό σχόλιο του ΒΗΜΑτοδότη:

«Βούιξαν τα blogs την Τετάρτη, όταν κυκλοφόρησε η «πληροφορία» πως ο κ. Γ. Παπανδρέου, σε συνομιλία του με ένα από τα κορυφαία στελέχη του ΠαΣοΚ καταφέρθηκε κατά του κ. Βενιζέλου, χαρακτηρίζοντάς τον «βλάκα» (σ.σ. σύμφωνα με τα blogs που μετέδιδαν την πληροφορία). Από το περιβάλλον του κ. Παπανδρέου διέψευδαν φυσικά κάθε τι σχετικό, τονίζοντας αυτό που γνωρίζουν οι περισσότεροι, ότι δηλαδή ο κ. Παπανδρέου δεν συνηθίζει να μιλάει με αυτόν τον τρόπο, ακόμη και όταν βρίσκεται ο ίδιος υπό πίεση. Δεν απέκλειαν πάντως το ενδεχόμενο να υπήρξε συζήτηση με κάποιο από τα στελέχη που επιχείρησαν να επικοινωνήσουν μαζί του, και πάνω στην κουβέντα ο πρώην Πρωθυπουργός να είπε κάτι του τύπου «αυτά είναι βλακείες»...

ΧΡΑΝ

ΥΓ: καμποτίνος: 1. μέτριος ηθοποιός 2. (μτφ) ασήμαντος που προσπαθεί με φανταχτερούς τρόπους να δείξει πως είναι σπουδαίος.