Η πρώην βουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζενμπεργκ επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για το περίφημο tweet με τον Νέρωνα και την Τροία κάνοντας λόγο για «αλληγορία» και «γρήγορο παιχνίδι» στο Twitter. Σε δήλωσή της στο newpost.gr η κυρία Βόζενμπεργκ σχολίασε ότι «κάποιοι, πριν ασκήσουν εύκολη κριτική ελαφρά τη καρδία, καλό θα ήταν να προσπαθούν να αντιληφθούν την αλληγορία των αναρτήσεων. Αυτό είναι, άλλωστε, και το νόημα του Twitter: η αλληγορία, οι υπαινιγμοί, το γρήγορο παιχνίδι»!

Σημειώνεται ότι με αφορμή τον «θόρυβο» που ξέσπασε στην ιστοσελίδα δικτύωσης, ανέβασε άλλο ένα tweet στο οποίο ανέφερε: «Ο Νερών έκαψε τη Ρώμη πιστεύοντας ότι θα γράψει... ωδή μιμουμενος τον Όμηρο 8 αιωνες μετα! Πρώτη φορά το ακούτε»;

H αλήθεια είναι ότι δυσκολευόμαστε να παρακολουθήσουμε «το γρήγορο παιχνίδι» της συμπαθούς κυρίας Βόζενμπεργκ. Αφήστε που αν το επιχειρούσαμε, με δεδομένο ότι ο πατέρας του Νέρωνα ήταν αξιωματούχος του Καλλιγούλα, ενδεχομένως να φτάναμε στο σημείο να παρομοιάζουμε τον Δούρειο Ίππο, με το άλογο που έγινε... συγκλητικό!
TAGS