Σε σκληρή κόντρα εξελίσσεται η ανταλλαγή χαρακτηρισμών ανάμεσα στον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο και τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κώστα Λουράντο για τα... φαρμακεία.

Ο πρόεδρος του ΦΣΑ, Κώστας Λουράντος, επιτέθηκε φραστικά στον Θεόδωρο Πάγκαλο απαντώντας στον χαρακτηρισμό «νούμερο» που του απέδωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, σε τηλεοπτική εκπομπή χθες το βράδυ.

Ο πρόεδρος των φαρμακοποιών με παρέμβασή του στο real fm απάντησε χαρακτηριστικά ότι «δε με ενοχλεί που το μεγαλύτερο νούμερο στην Ελλάδα με είπε νούμερο. Θα του κάνω μήνυση. Επειδή θέλει να είναι ανοιχτά και τα 8 φαρμακεία στο χωριό του... Εχει υπεροψία και βλέπει τους άλλους σα μύγες».

Η κόντρα των δύο ανδρών με φόντο τις κινητοποιήσεις των φαρμακοποιών άρχισε όταν χτες το βράδυ ο Θεόδωρος Πάγκαλος με τον γνωστό ευγενή τρόπο του στην εκπομπή «Αυτοψία» στον Alpha αποκάλεσε τον πρόεδρο του ΦΣΑ «νούμερο». Ο κ. Πάγκαλος προέβη σε αυτούς τους χαρακτηρισμούς σχολιάζοντας την τρέχουσα κατάσταση στην υγεία και τη στάση των φαρμακοποιών.

Μάλιστα, ο κ. Πάγκαλος αναφερόμενος στο πρόσωπο του κ. Λουράντου μίλησε με σκληρή γλώσσα για την αμείλικτη στάση του και την εμμονή του σε κινητοποιήσεις αφήνωντας χιλιάδες αρρώστους χωρίς φάρμακα. Κάπως έτσι άρχισαv και τα «γλυκόλογα» μεταξύ των δύο ανδρών...