Μετά τον… λεβέντη που ζητούσε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο να τον διατηρήσει στην καρέκλα του, άλλοι τρεις γραμματείς αρνούνται να παραιτηθούν! Πήραν αγκαλιά τις καρέκλες και ζητούν να αξιολογηθούν από εκείνους που τους όρισαν! Πρόκειται για 3 γενικούς γραμματείς του υπουργείου Παιδείας οι οποίοι - σύμφωνα με πληροφορίες, προβάλλουν το επιχείρημα ότι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ συγκυβερνούν, ενώ το έργο τους δεν έχει αξιολογηθεί από τον υπουργό που τους επέλεξε! Με δυο λόγια, ζητάνε να τους αξιολογήσει η Άννα Διαμαντοπούλου!

Η οποία (Άννα) φαίνεται ότι έχει βάλει το χεράκι της, καθώς πληροφορίες από το υπουργείο, αναφέρουν ότι εδώ και πολύ καιρό οι κολλητοί και ευνοούμενοί της σχεδίαζαν πως θα ψήσουν το ψάρι στα χείλη του νέου υπουργού.

Πάλι καλά δηλαδή που δεν λένε ότι έχουν αξιολογηθεί με αντικειμενικά κριτήρια, για να θυμηθούμε και εκείνη την απίθανη εφεύρεση του ΓΑΠ, το open.gov- εκατοντάδες βιογραφικά για να επιλεγούν οι ημέτεροι. Πέρα από την πλάκα, το γεγονός δεν τιμάει το ΠΑΣΟΚ.

Επιβεβαιώνει ότι πληθώρα στελεχών του έχουν βιωματική σχέση με τις καρέκλες. Για το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο υπουργείο το ΠΑΣΟΚ έχει στηρίξει τον Θόδωρο Παπαθεοδώρου με αποτέλεσμα να κοντέψει να αυτοδιαγραφεί η Άννα, επιλέγουμε αβολοντέ να το συνδέσουμε ή όχι με την άρνηση παραίτησης των γενικών…


Θε.Δα.