Την δική της σκληρή απάντηση στα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Δημοκρατία», που την παρουσιάζαν ως υπάλληλο του Άκη Τσοχατζόπουλου, την περίοδο που εργαζόταν στο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων, έδωσε σήμερα με άρθρο της στην προσωπική της σελίδα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Ρένα Δούρου. Αφού χαρακτηρίζει δυσφημιστικά και κατασκευασμένα τα δημοσίευμα, η κυρία Δούρου, αναφέρει ότι «δεν ήταν υπάλληλος του πρώην υπουργού Άμυνας, αλλά στην πραγματικότητα συνέβαινε το αντίθετο».

Η ίδια σημειώνει χαρακτηριστικά: «O κ. Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν υπάλληλός μου και όχι εγώ εκείνου.»

Η κυρία Δούρου απαντάει στα τέσσερα δημοσιεύματα που έκανε συνολικά η εφημερίδα «Δημοκρατία» πριν τις εκλογές, στα οποία επεσήμανε ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εργαζόταν στο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων, και τα χαρακτηρίζει «γκεμπελικής έμπνευσης», δυσφημιστικά, υβριστικά, και κίτρινα με «ολοφάνερες πολιτικές σκοπιμότητες».

Για το θέμα της επαγγελματικής της σχέσης με το Ινστιτούτο που δεν αναφέρεται στο βιογραφικό της, η κυρία Δούρου τονίζει ότι αυτό δεν το έκανε γιατί είχε κάτι να κρύψει αλλά γιατί στο βιογραφικό της επέλεξε να δώσει έμφαση σε πολιτικές δραστηριότητες, αφήνοντας έξω «τα βραβεία, τις υποτροφίες ή το μεταπτυχιακό μου», όπως επίσης και τη συνεργασία της με διαφημιστικές εταιρείες.

Η Ρένα Δούρου συνεχίζει, τονίζοντας ότι οι εγκέφαλοι της επίθεσης εναντίον της έδρασαν συνειδητά «καταπαντώντας κάθε δημοσιογραφική δεοντολογία» ενώ συμπληρώνει, αναφερόμενη στην εφημερίδα «Δημοκρατία»: «η λάσπη τους γυρίζει μπούμερανγκ, τους χαρακτηρίζει και εντέλει τους λερώνει. Αυτούς τους ίδιους τους εμπνευστές της. Τους ηθικούς αυτουργούς της σπίλωσης».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο της Ρένας Δούρου στο renadourou.gr.