«Περασμένα ξεχασμένα από την πλευρά μου» σημειώνει στο EXTRA 3 ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφερόμενος στο περιστατικό της χειροδικία προς τη Λιάνα Κανέλλη, σημειώνοντας παράλληλα «δεν έχω σκοπό να συνεχίσω να παραμένω εντός Κοινοβουλίου και να με βλέπουν όλοι σαν τον Κασιδιάρη που χαστούκισε την Κανέλλη».

Όλα …καλά ως εδώ για το βουλευτή της Χρυσής Αυγής, αν και σίγουρα αντί της απλής λήθης, θα ήταν προτιμότερη η έστω και εκ των υστέρων εκδήλωση κάποιου τύπου αναθεώρησης της ορθότητας της εν λόγω συμπεριφοράς.

 

Αν μη τι άλλο μία ένδειξη μετάνοιας, θα απέτρεπε την επανάληψη ανάλογων πρακτικών στο μέλλον.

 

Αν όμως υποθέσουμε ότι αυτό το ...κεφάλαιο έκλεισε, ο Ηλίας Κασιδιάρης φαίνεται ότι ανοίγει ένα άλλο, με το Γιώργο Παπαδάκη αυτή τη φορά.

 

«Εκείνη την ώρα που ο Παπαδάκης φώναζε "όχι, όχι" από μέσα του, έλεγε "δωσ' της"» σχολίασε δηκτικά ο νεαρός βουλευτής.

 

Εδώ ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής ίσως να έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός· ούτως ή άλλως κανείς δεν μπορεί να ξέρει για τον άλλον τι …λέει από μέσα του.

 

Ειδικά όμως οι της Χρυσής Αυγής που κατηγορούν τους πάντες ότι κάνουν δίκη προθέσεων των στελεχών του κόμματός τους, καλό θα ήταν να αποφεύγουν να διαπράττουν το ίδιο ή έστω να σταματήσουν να διαμαρτύρονται.

 

Π.Σ.