Αναληθή χαρακτηρίζουν την πληροφορία ότι δέχθηκαν (και απέρριψαν) πρόταση να συμμετάσχουν στην Πολιτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρέας Λοβέρδος και η Άννα Διαμαντοπούλου. Η φήμη που άρχισε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ενόχλησε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που δεν διατηρούν αυτή τη στιγμή τις καλύτερες των σχέσεων με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ταυτοχρόνως, επιβαρύνει το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ, λίγες μόνον ώρες πριν την Ιδρυτική Συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι συνεργάτες της Άννας Διαμαντοπούλου λένε πως η πρώην υπουργός θα παρουσιαστεί αλλά θα φύγει αμέσως από τη Συνδιάσκεψη. Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πέτρος Ευθυμίου αρνήθηκε να προεδρεύσει στην αυριανή συνεδρίαση λέγοντας ότι δεν μπορεί να παραβρεθεί για να μεγάλο χρονικό διάστημα. O κ. Ευθυμίου είχε αναλημμένη υποχρεώση στο Μονακό, για την παράδοση της προεδρίας του ΟΑΣΕ την οποία δεν μπορούσε να αναβάλει και ως εκ τούτου υποχρεώθηκε να αρνηθεί την πρόταση.

Ήδη από χθες, ο Θόδωρος Πάγκαλος έβαλε «φωτιές» μέσω Twitter ρωτώντας να μάθει αν είναι… καλεσμένος στην συνδιάσκεψη.

Σήμερα το βράδυ, η «Π 80», Ομάδα Πρωτοβουλίας με κορυφαίο τον Γιάννη Ραγκούση διοργανώνει νέα εκδήλωση, ενώ αύριο κάνει την επίσημη εμφάνισή της η κίνηση «Δυναμική Ελλάδα» του Ηλία Μόσιαλου.