Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου και Κώστας Ήσυχος βρίσκονται στο Καράκας, πρωτεύουσα της Βενεζουέλας, με αφορμή το παγκόσμιο φόρουμ της Αριστεράς, κάνοντας μάλιστα και... τηλεοπτική εμφάνιση. Οι δύο βουλευτές της Β' Αθήνας εμφανίστηκαν στην εκπομπή Toda Venezuela στον τηλεοπτικό σταθμό Venezolana de Televisión και μίλησαν για την ελληνική και την ευρωπαϊκή κρίση, όπως και για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Ήσυχος, μαλιστα, μίλησε σε άπταιστα ισπανικά έχοντας ρόλο μεταφραστή, αφού ως γνωστόν έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Σημειώνεται ότι η εκπομπή έδειξε και τα πλάνα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη όπου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης κατέβρεξε με νερό την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και χαστούκισε την βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

Η κυρία Δούρου έκανε σύγκριση της κατάστασης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με τις συνθήκες στη Λατινική Αμερική τη δεκαετία του '90. Παράλληλα, αναφέρθηκε για τα κοινωνικά προβλήματα της χώρας μας, τονίζοντας την αλματώδη αύξηση των αυτοκτονιών και της ανεργίας των νέων.

Σημειωνεται ότι η αρμόδια για τον τομέα Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να συναντηθεί και με τον πρόεδρο της λατινοαμερικάνικης χώρας, Ούγκο Τσάβες.

Δείτε την εκπομπή: