Την παραίτησή του υπέβαλε χθες ο κ. Άκης Μεταλληνός από τη θέση του διευθυντή του γραφείου του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια. Ο κ. Μεταλληνός, έμπειρος επικοινωνιολόγος, είχε διατελέσει στέλεχος στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κατά την περίοδο κυβέρνησης Καραμανλή και όταν πρόεδρος του ΤΤ ήταν ο Άγγελος Φιλιππίδης. 

Λίγες μόλις ημέρες πριν είχε αποδεχθεί την πρόταση του κ. Δένδια για να αναλάβει καθήκοντα διευθυντή στο γραφείο του στην Κατεχάκη. Ωστόσο δεν πρόλαβε να συμπληρώσει ούτε μήνα και οδηγείται στην έξοδο έπειτα από παραίτηση που υπέβαλε... Το επόμενο βήμα του ήδη έγινε στον ιδιωτικό Τομέα και το ίδρυμα Νικόλαος Πατέρα αναλαμβάνοντας καθήκοντα διευθυντή. Η ξαφνική παραίτησή τού όμως από το υπουργείο εγείρει ερωτήματα αφού έγινε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Βέβαια την ίδια ώρα πολλοί είναι εκείνοι που σημειώνουν με νόημα ότι πίσω από την ξαφνική παραίτηση του Μεταλληνού κρύβεται βέτο του Αντώνη Σαμαρά και υπογραμμίζουν μάλιστα ότι ο πρωθυπουργός κάτι γνωρίζει και πήρε αυτή την απόφαση...