Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος κατά τη χθεσινή συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων του πρωθυπουργού κατεβλήθη από έντονη ανία, τόση μάλιστα που προτίμησε να ξεδιπλώσει το καλλιτεχνικό του ταλέντο σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να ασχοληθεί με κάτι ενδιαφέρον!  Δεν φτάνει που παρέμεινε ήσυχος και τυπικός κρατώντας σημειώσεις, θα σπεύσουν να σχολιάσουν ορισμένοι κακόβουλοι, ότι βαρέθηκε ωστόσο είναι ενίοτε ανθρώπινο ειδικά στα έδρανα τις Βουλής. «Βουτηγμένος» λοιπόν στις σημειώσεις του έπιασε το στυλό και το... ταλέντο του και άρχισε να ζωγραφίζει για να περάσει η ώρα.

Σε περιπτώσεις έντονης ανίας οι άνθρωποι συνηθίζουν να ζωγραφίζουν γεωμετρικά σχήματα, παρατηρούν γενικά οι ψυχολόγοι, αλλά φυσικά ο κ. Παναγιώταρος έκανε τη διαφορά ζωγραφίζοντας το έμβλημα της Χρυσής Αυγής, το Μαίανδρο αλλά και την λέξη ΕΛΛΑΣ (όπως ίσως έκανε και στο σχολείο όταν βαριόταν το μάθημα).

Φήμες λένε, ότι ο κ. Παναγιώταρος έδειξε αργότερα το... γραπτό του στον Νίκο Μιχαλολιάκο και εκείνος αναφώνησε «Άριστα Ηλία»!