Σφοδρό «πυρ» κατά της βουλευτή της ΝΔ, Φωτεινής Πιπιλή, εξαπέλυσε ο επικεφαλής της ΔΑΚΕ, της συνδικαλιστικής παράταξης της ΝΔ, Νίκος Κιουτσούκης, με δηλώσεις του.

Η ΔΑΚΕ, έχοντας ήδη εκφράσει τις αμφιβολίες και τις ενστάσεις της ως προς την ακολουθούμενη από την κυβέρνηση τακτική, φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να στέκεται απέναντι στο κόμμα και την κυβέρνηση όταν θεωρεί ότι αναγνωρίζει «κακώς κείμενα».

 

Έτσι λοιπόν, τα «βέλη» της ΔΑΚΕ, μέσω του κυρίου Κιουτσούκη αυτή τη φορά, κατευθύνθηκαν στη βουλευτή της Α΄ Αθηνών. Αφορμή υπήρξε η συχνή τηλεοπτική παρουσία της Φωτεινής Πιπιλή.

 

Αρχικά στο στόχαστρο του γνωστού συνδικαλιστή βρέθηκαν… γενικά και αόριστα «κάποιες βουλευτίνες που βγαίνουν με τσιτωμένο μαλλί στα τηλεπαράθυρα και έχουν άποψη επί παντός επιστητού, κρίνοντας τους πάντες και τα πάντα, χωρίς να γνωρίζουν τι περνάει ο Ελληνικός λαός».

 

Όταν όμως του ζητήθηκε να γίνει πιο σαφής, δε… δίστασε να περάσει σε συγκεκριμένα παραδείγματα.

 

«Κάποιες κυρίες που ξοδεύουν σε μια μέρα ένα μισθό -όπως τον κατάντησε το ΠΑΣΟΚ- για να συντηρήσουν τα νύχια τους και να χτενίσουν τις τρίχες τους, καλό είναι να σιωπούν αντί να παριστάνουν τους εκπροσώπους του λαού. Οι μόνοι που θα στενοχωρηθούν για την απουσία τους από το γυαλί, ίσως είναι τα καταστήματα του Κολωνακίου. Την κυρία Πιπιλή εννοώ που κάθε φορά που βγαίνει στην τηλεόραση προκαλεί με τη λογοδιάρροια της. Θα έλεγα ότι ως πολιτικός είναι πολύ χειρότερη απ' ότι ήταν ως -καλή- δημοσιογράφος».

 

Αν κρίνουμε από την έως τώρα εμπειρία, η κυρία Πιπιλή μάλλον δε θ' αργήσει να δώσει της δική της απάντηση. Εαν συμβεί αυτό, άλλος ένας «πονοκέφαλος» φαίνεται να προστίθεται στις υφιστάμενες εσωκομματικές έγνοιες της ΝΔ.

 

Π.Σ.