Στο στόχαστρο της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια βρέθηκαν μεταξύ άλλων, η Ελένη Μενεγάκη και οι παρουσιάστριες που παίρνουν υπέρογκα ποσά καθώς και τα τούρκικα σίριαλ. «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει εγώ να έχω τουρκικά σίριαλ και να βλέπω. Εκτός και αν είμαι επαρχία της Τουρκίας και δεν το ξέρω. Άσε που χάνονται και δουλειές για τους Έλληνες ηθοποιούς», δήλωσε στο Star, η Ελένη Ζαρούλια, συμπληρώνοντας πως δεν κατανοεί τους υπέρογκους μισθούς που παίρνουν παρουσιάστριες όπως η Μενεγάκη.

 «Ξέρω ότι ακριβοπληρώνονται όλες αυτές οι κυρίες και μου κάνει πολύ εντύπωση. Ειδικά από την στιγμή που οι στρατιωτικοί που φυλάνε το έθνος μας -και είναι έτοιμοι να πεθάνουν και να χύσουν το αίμα τους για αυτό το λόγο- πένονται», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για το ποιος παίρνει τις αποφάσεις στο σπίτι Μιχαλολιάκου, η Ελένη Ζαρούλια είναι σαφής: «Άλλες φορές ο αρχηγός, άλλες φορές εγώ. Δεν κρατάμε πείσματα ο ένας στον άλλο. Προσπαθούμε με λογικά επιχειρήματα να επιβάλλουμε την θέλησή μας. Και αν ο ένας έχει λάθος το καταλαβαίνει και υποχωρεί. Πάντως είναι ο αρχηγός μου σε όλες τις περιπτώσεις».

Η κ. Ζαρούλια δεν δίστασε να μιλήσει και για τις διατροφικές προτιμήσεις του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής. «Δεν θα το πιστέψετε αλλά είναι λιτοδίατος. Τρώει πολύ λιγότερο από μένα. Όλα τα φαγητά του αρέσουν, αλλά θα έλεγα ότι μάλλον είναι μακαρονάς», κατέληξε.