Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη δεξιά ωμοπλάτη του Γιώργου Βουλγαράκη, εκεί όπου ο πρώην υπουργός έχει χαράξει τατουάζ με ιδιαίτερο και διπλό συμβολισμό. Πρόκειται για τετράφυλλο τριφύλλι το οποίο συμβολίζει την αγάπη του για τα τέσσερα παιδιά του – σε κάθε φύλλο του είναι χαραγμένο το αρχικό γράμμα από τα ονόματά τους. Το «τριφύλλι» όπως λέει ο ίδιος συμβολίζει όμως και την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» τα «αποκαλυπτήρια» έγιναν μόλις το περασμένο Σάββατο, όταν ο πρώην πολιτικός εθεάθη στο Ηράκλειο της Κρήτης στην παραθαλάσσια περιοχή Κοκκίνη Χάνι, εκεί που βρίσκεται η εξοχική κατοικία της οικογένειας Βουλγαράκη. 


Το ερέθισμα για να κάνει το τατουάζ το πήρε ο Γιώργος Βουλγαράκης από το μεγαλύτερο γιο του Απόστολο, όταν εκείνος χάραξε στο πόδι του το έμβλημα του Παναθηναϊκού, το «τριφύλλι». Αφού έκανε μια πρόχειρη έρευνα στο Ίντερνετ, ο πρώην υπουργός κατέληξε στην απόφαση να κάνει σχεδόν το ίδιο προσθέτοντας απλώς ένα ακόμα φύλλο στο σχέδιο ώστε να χωρέσουν τα ονόματα των παιδιών του.