Υπάρχουν πολλοί βουλευτές αποφασισμένοι να στηρίξουν την κυβέρνηση να συγκρουστεί με ακραίους συνδικαλιστές που, ακόμα και εάν πρόσκεινται στη ΝΔ, δήλωσε σήμερα το πρωί η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, απαντώντας με τον τρόπο αυτό εμμέσως στην επίθεση που είχε εξαπολύσει εναντίον της, ο επικεφαλής της ΔΑΚΕ, Νίκος Κιουτσούκης. «Μέχρι τώρα υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι απειλούν να μας κρεμάσουν στο Σύνταγμα» λέει η κ. Πιπιλή και προσθέτει: «Η οριστική απάντηση είναι, όπως αποδεικνύεται, ότι στο Σύνταγμα θα πάνε να δικαστούν οι τέτοιου είδους συνδικαλιστές από την ίδια την κοινωνία».

«Φυσικά και εντάσσω σε αυτήν την κατηγορία, που η κοινωνία θα τους στείλει να δικαστούν στο Σύνταγμα, οποιονδήποτε συνδικαλιστή, από οποιονδήποτε πολιτικό χώρο και εάν προέρχεται» επεσήμανε η κ. Πιπιλή. 


«Αφού αρχίζουν με σύγκρουση, υπάρχουμε πολλοί βουλευτές - δεν μπορώ να μιλήσω εξ ονόματος όλων - που είμαστε όντως είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε με νύχια και με δόντια αυτήν την κυβέρνηση για να προχωρήσει», κατέληξε η ίδια.