Οι ζέστες έχουν σφίξει για τα καλά πια. Το ζήσαμε άλλωστε τις προηγούμενες ημέρες με το θερμόμετρο να φτάνει τους 44 βαθμούς Κελσίου, ήταν εκείνες οι στιγμές που όποιος περπατούσε στο Σύνταγμα έβλεπε τα συντριβάνια της πλατείας σαν πισίνες... Κάποιοι όμως επηρεάστηκαν λίγακι παραπάνω από τον καύσωνα με αποτέλεσμα το σύστημα ''παρατήρηση'' στον εγκέφαλο να κρασάρει.  Όση ζέστη και να κάνει τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση κούκλο δεν μπορείς να τον πεις, κι αν σου συμβεί αυτό σε πιάνει κρύος ιδρώτας σαν αντανακλαστικό ένα πράμα. Αυτό όμως δεν ισχύει για μία πωλήτρια εσωρούχων από το Μεσολλόγγι, η οποία όταν κλήθηκε να σχολιάσει on camera τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν προ ημερών στην πόλη της μεταξύ Χρυσαυγιτών και μεταναστών μίλησε για έναν κύριο με μουστάκι που της έκλεψε την καρδιά... Τρία πουλάκια κάθονταν εν ολίγοις! 

Με λίγα λόγια είδε τους μετανάστες να τρέχουν αλλά το θέαμα δεν την συγκίνησε. Αντιθέτως ενώ γινόταν γύρω της χαμούλης θαμπώθηκε από τον βουλευτή της ΧΑ, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση. 
Τον είδε η κοπέλα έτσι μακρυμάλλη και με μουστάκι και της ξύπνησε μέσα της ο έρως. Γοητεύτηκε τόσο πολύ που δεν της έκανε τίποτε άλλο εντύπωση, πέρα από τα μπράτσα εκείνων που τον συνόδευαν... Επανέλαβε δε με κρυφό χαμόγελο ότι ο κύριος Μπαρμπαρούσης, ο κούκλος ντε, ήταν άμεμπτος... 

Αθ. Παπ. 

Δείτε το βίντεο: