Η βαθύπλουτη κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων και σύζυγος του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, Γιάννα Αγγελοπούλου, σε συνέντευξή της σήμερα στο Βhmagazino προέβη σε τέτοιες δηλώσεις που ούτε ο πιο νοσηρός νους δεν θα μπορούσε να περιμένει. Όπως παραδέχτηκε είναι πράγματι «bitch και killer» όπως την αποκαλούν, αλλά αναλόγως το πρότζεκτ που αναλαμβάνει κάθε φορά. Ταυτόχρονα όμως μπορεί και συνδυάζει την πιο καθημερινή πλευρά της ελληνίδας νοικοκυράς (!) όντας μια κανονική μεσογειακή μητέρα που μαγειρεύει (σούσι;) και κυνηγάει το γιo της με το πιάτο στο χέρι για να φάει.

Φυσικά χρειάζεται ταλέντο για να συνδυάζεις την bitch με την μεσογειακή νοικοκυρά και να θες να αλλάξεις και τον κόσμο με μια σου κίνηση. Εξάλλου όταν έχεις τα πλούτη, τις ανέσεις και το ακριβό lifestyle το μόνο που απομένει είναι να επιθυμείς να βγάλεις την Ελλάδα από την κρίση, καθώς οι όμοιοί σου έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται και νιώθεις... μοναξιά. 

Η κυρία Αγγελοπούλου πάντως δήλωσε ότι αισθάνεται μελαγχολία για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και για την τραγική οικονομική κατάσταση των ασθενέστερων στρωμάτων και μάλιστα επιθυμεί να κάνει κάτι για αυτό, αλλά δεν την αφήνουν.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο περιοδικό, «Δεν απορρίπτω κανέναν χαρακτηρισμό και bitch με έχουν πει και killer. Εξαρτάται για ποιο πρότζεκτ μιλάμε. Είμαι σε μια κατάσταση μελαγχολίας με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Με ματώνει να βλέπω την διαχείριση αυτού  του ανθρώπινου δυναμικού. Σαν κάποιος να νάρκωσε τον κόσμο και αντί να του βάλει τον ορό της αλήθειας, να του έχει βάλει τον ορό της λήθης, για να μη θυμάται τα μεγάλα και τα ωραία, την προσπάθεια με την οποία επιτυγχάνεται το καλό»

Την ίδια ώρα συμπληρώνει ότι «Eίμαι μια κανονική μεσογειακή μαμά που έμαθε να μαγειρεύει για τα παιδιά της... Θέλω να κάνω πράγματα για την Ελλάδα, αλλά η Ελλάδα δεν μου επιτρέπει να τα κάνω. Γι αυτό έχω μπει σε διεθνή τροχιά. Γιατί έχω βρει κυψέλες που ρυφάνε κυριολεκτικά τους ανθρώπους που θεωρούν ότι έχουν πάθος να κάνουν πράγματα». 

Τέλος, η κυρία Αγγελοπούλου μίλησε και για ένα πιο ευαίσθητο προσωπικό ζήτημα που αφορά σε ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε λίγους μήνες μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα. 

Όπως επιβεβαιώνει η ίδια για πρώτη φορά στο Βhmagazino: «Τότε για πρώτη φορά σκέφτηκα: «Mπόρεσες και τα έβγαλες όλα πέρα και τώρα κινδυνεύεις να φύγεις. Πάλεψα με την ασθένεια, όπως παλεύουν κάθε μέρα εκατομμύρια άνθρωποι. Τη νίκησα, την άφησα πίσω μου, αλλά θέλω να το θυμάμαι και με πονάει να το θυμάμαι».