current views are: 1

25 Ιουλίου 2012
Δημοσίευση11:51

Τελικά είναι και ανεύθυνος και ανόητος, ίσως και… μακάκας!

Χθες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην ΚΟ της ΝΔ, μίλησε για κάποιους για «ξένους υπονομευτές», διερωτώμενος εάν πρόκειται για «ανεύθυνους ή ανόητους».

Δημοσίευση 11:51’
αρθρο-newpost

Χθες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην ΚΟ της ΝΔ, μίλησε για κάποιους για «ξένους υπονομευτές», διερωτώμενος εάν πρόκειται για «ανεύθυνους ή ανόητους».

Χθες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην ΚΟ της ΝΔ, μίλησε για κάποιους για «ξένους υπονομευτές», διερωτώμενος εάν πρόκειται για «ανεύθυνους ή ανόητους». Εννοούσε (προφανώς) αυτόν το απίθανο Φίλιπ Ρέσλερ, αντικαγκελάριο της Γερμανίας. Αργότερα χθες, η αντιπολίτευση στη Γερμανία, το SPD οι Πράσινοι, ζήτησαν από την Άνγκελα Μέρκελ να τον απομακρύνει από την κυβέρνηση λόγω ακριβώς των δηλώσεών του για την Ελλάδα.

Ωστόσο ο Φίλιπ Ρέσλερ, με συνέντευξή του στην εφημερίδα Rheinische Post, επιμένει στις απόψεις του: «Λέγαμε πάντα ότι δεν υπάρχει παροχή χωρίς αντιπαροχή. Οι συνέπειες ήταν πάντα ξεκάθαρες. Ως εκ τούτου οι δηλώσεις μου δεν πρέπει να εκπλήσσουν κανέναν».

Όλα αυτά όταν ο ευρωπαϊκός νότος φλέγεται, η Ισπανία δανείζεται με επιτόκια πάνω από 7,7% και η κεντρική τράπεζα της Γερμανίας εκτιμά ότι ενδεχόμενη φυγή της Ελλάδας από το ευρώ, θα σημάνει το τέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Καθίσταται σαφές ότι ο Αντώνης Σαμαράς, χρησιμοποιώντας το διαζευκτικό «ή», έκανε λάθος.

Ο Ρέσλερ είναι και ανεύθυνος και ανόητος- σε βαθμό που μπορείς να τον χαρακτηρίσεις μαλάκα.

ΑΣΚ

ΥΓ: Οι προαναφερόμενοι χαρακτηρισμοί, είναι οι πλέον επιεικείς που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς. Σε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να ερευνηθεί αν οι δηλώσεις γίνονται με σκοπό το ίδιο όφελος- πολιτικό εννοώ μην τυχόν και πάει το μυαλό σας σε CDS και άλλα τέτοια, που στη Γερμανία… δεν συμβαίνουν.


σχετικα αρθρα